KOEN COOIJMANS MSC.

Technisch Online Marketeer

“Be part of the solution”

Koen is te karakteriseren als een enthousiaste oplossingsdenker met altijd een antwoord paraat. Vanaf 2020 heeft hij zich gevoegd bij het MarketingKarwei team. Behalve dat hij met een frisse blik het marketingteam komt aanvullen, zal hij zich voornamelijk bezig houden met de analytische en technische kant van online marketing..

Doordat Koen tijdens zijn stage bij MarketingKarwei volledig in alle facetten van online marketing is gedoken. Heeft hij de titel allround marketeer wel verdiend. Gebogen over een maandrapportage is hij écht in zijn element. Met als doel? Het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf!

Koen zijn stoutste droom? Ooit hoopt Koen de muziekwereld in te duiken en hier zijn communicatie- en marketing skills te beoefenen. Het liefst zou hij uiteindelijk de muziek onder films willen regisseren. Wat dit te maken heeft met marketing? Een boodschap perfect over laten komen, dat is marketing in een notendop!

Behalve een passie voor muziek is Koen ook een echte sportman! Zo begint woensdag de dag vroeg, zodat hij op tijd kan zijn voor zijn voetbalwedstrijd. Maar behalve voetbal, kun je Koen ook op hardloopschoenen, de wielrenfiets, tennis- of squashbaan vinden.

Leuk feitje over Koen:

Als je je nog ooit afvraagt op hoeveel verschillende manieren een mens in een stoel kan zitten, dan moet je bij Koen zijn. Hij neemt op een dag wel 50 verschillende houdingen aan in zijn stoel!