KOEN COOIJMANS

Allround Marketeer

“Be part of the solution”

Koen is marketing stagiair bij MarketingKarwei! Hij is enthousiast, leergierig en heeft altijd een antwoord paraat. Koen is iemand die echt in oplossingen denkt en ook niet stopt voor hij de oplossing gevonden heeft. Hij vult het MarketingKarwei team niet alleen aan met zijn frisse blik maar gaat ook aan de slag met de uitbreiding naar de IT-branche.

Momenteel studeert hij nog Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit maar wanneer hij zijn stage succesvol afgerond heeft gaat hij zich specialiseren in de Master Commerciële Communicatie. Na zich tijdens zijn stage volledig ondergedompeld te hebben in online marketing, hoopt Koen dat hij zichzelf een echte online marketing genie kan noemen. Koen zijn grootste nieuwsgierigheid en passie liggen bij het analyserende en technische gedeelte van online marketing.

Zijn grootste doel bij MarketingKarwei? De uitbreiding naar de IT-Branche niet alleen realiseren, maar ook perfectioneren. Hij kijkt graag achteraf terug op zijn stageperiode als een periode waar hij echt trots op kan zijn doordat hij voortdurend uitgedaagd werd om nieuwe dingen te leren.

Koen zijn stoutste droom? Ooit hoopt Koen de muziekwereld in te duiken en hier zijn communicatie- en marketing skills te beoefenen. Het liefst zou hij uiteindelijk de muziek onder films willen regisseren. Wat dit te maken heeft met marketing? Een boodschap perfect over laten komen, dat is marketing in een notendop!

Behalve een passie voor muziek is Koen ook een echte sportman! Zo begint donderdag de dag vroeg voor Koen, zodat hij op tijd kan zijn voor zijn voetbalwedstrijd. Maar behalve voetbal, kun je koen ook op de mountainbike, tennis- of squashbaan vinden.

Leuk feitje over Koen:

Als je je ooit afvraagt op hoeveel verschillende manieren een mens in een stoel kan zitten, dan moet je bij Koen zijn. Hij neemt op een dag wel 50 verschillende houdingen aan in zijn stoel!