MarketingKarwei marketingbureau online marketing

LISA VAN DEELEN

Projectmanager Marketing

“Create your own style”

Lisa is afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een hele gedreven dame. Stil bij de eerste kennismaking maar daarna brandt ze helemaal los. Ze heeft een hoog werktempo, leert snel én vindt het een uitdaging om nieuwe dingen uit te zoeken.

Waarom ze bij Marketingkarwei is gaan werken? Lisa is gek op de sfeer binnen MarketingKarwei. Een informele sfeer met enthousiaste mensen. En natuurlijk de grote verantwoordelijkheid en vrijheid die ze krijgt. Ze voelt zich al helemaal thuis.

Het leukste vindt ze het contact met klanten. Samen met de klant meer omzet uit de website halen én sparren over nieuwe ideeën. Als het goed gaat met de klant, dan is Lisa blij.

Haar stoutste droom? Ooit een eigen bedrijf beginnen. Als we aan Lisa zouden vragen: waarin dan? Wij gokken dat het iets met mode te maken zal hebben. Want Lisa is een échte fashionista.

Naast haar werk bij MarketingKarwei gaat ze maar al te graag winkelen.  En online shoppen doet ze ook genoeg, als we al die pakketjes moeten geloven. Een mooie reis maken of lekker het terras past ook altijd in haar agenda.

Een leuk feitje over Lisa: ze heeft écht elke dag een andere outfit aan, het valt zelfs de mannen op!

Bekijk ook meteen onderstaand filmpje van Lisa waarin ze zich aan jullie voorstelt: