LUCET TUITHOF

Online Marketeer

“You have to think anyway, so why not think big?”

Lucet is een enthousiast, leergierig en sociaal persoon die alles met beide handen aangrijpt. Ze heeft de studie Creative Business afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor verschillende klanten heeft zij cases mogen oplossen waardoor ze de kneepjes van het marketing vak doorkreeg. Met haar brede interesses koos Lucet om zich tijdens haar studie te verdiepen in (online) marketing. Een kleine verbreding hiervan door haar minor Data Analytics, maar hierdoor wist ze zeker dat ze hier meer over wilde weten.

Lucet is marketeer bij MarketingKarwei. De diversiteit van het bedrijf, werken voor verschillende klanten en het samenwerken. De talloze mogelijkheden om tot inzichten te komen die vervolgens een bijdrage leveren aan de doelen van de klant. Dit wekte de interesse van Lucet om zich aan te sluiten bij MarketingKarwei.

Lucet krijgt een voldaan gevoel wanneer de klant zijn doelen bereikt door haar waardevolle bijdrage. Wanneer Lucet haar dag eindigt wilt zij haar to-do-list afgevinkt hebben zodat ze de volgende keer weer met frisse energie kan starten.

Naast leuke dingen doen met vrienden, lekker eten, sporten en terrassen, houdt Lucet ook van reizen. Ze is dan ook vaak in het buitenland te vinden voor de tofste dingen. Vorig jaar heeft ze dit allemaal kunnen combineren en heeft ze zelfs skiles gegeven in Oostenrijk.

Het is haar ambitie om een eigen onderneming te starten, maar welke branche weet ze nog niet. Daar hoopt zij in de toekomst antwoord op te krijgen. Een stoute droom voor Lucet is dan ook om deze in het buitenland te verwezenlijken.

Leuk feitje over Lucet: ze woont al een aantal jaar in de hoofdstad, maar je haalt het Brabantse gezelligheid niet uit haar.