MarketingKarwei marketingbureau online marketing

MARIAM MURADIAN

Marketing Stagiaire

“Never settle for second best.”

Mariam is marketing stagiaire bij MarketingKarwei. Zij studeert momenteel Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen MarketingKarwei houdt zij zich bezig met de vindbaarheid van de website en de trainingen. Ze vindt het erg leuk om creatief bezig te zijn en haar kennis toe te passen.

Waarom Mariam gekozen heeft voor MarketingKarwei? Mariam heeft voor haar stage de minor ‘Digital Marketing’ gevolgd en wilde daarna haar kennis toepassen in het vakgebied. De combinatie van marketing en sales binnen het bedrijf sprak haar erg aan.

Mariam is erg leergierig, een doorzetter en ambitieus. Ze vindt het leuk om de behoeften van klanten te onderzoeken en deze vervolgens uit te voeren. Op deze manier komt ze ook met nieuwe ideeën. Bovendien vindt ze het leuk om na haar werk resultaat en waardering te zien.

In haar vrije tijd is Mariam vaak samen met haar vriend andere steden, restaurants en leuke plekjes aan het verkennen of met haar gezin een film aan het kijken. Naast haar werk bij MarketingKarwei helpt Mariam 5 dagen per week mee bij het bedrijf van haar vriend. Een echt bezig bijtje dus!

Ambities? Na haar studie wil Mariam haar eigen ‘kleine’ marketingbureau beginnen om kleine bedrijven te helpen. Ook wil ze haar werk zo combineren dat ze vaak kan reizen. Want een andere droom van haar is om een wereldreis te maken en misschien ook in een ander land te gaan wonen.

Leuk weetje over Mariam: ze lacht altijd en zegt nooit nee tegen eten.