MarketingKarwei marketingbureau online marketing

MARLON VERHOEVEN

Branding & Projectmanager

“The bad news is time flies the good news is you’re the pilot”

Marlon is een echte creatieveling. Haar affiniteit met branding, marketing en social media is opgebloeid tijdens haar studie Branding & Marketing Management. En nee, dit heeft ze niet in Nederland gedaan, hiervoor is ze vertrokken naar Herning in Denemarken.

Daarnaast heeft ze tijdens haar Erasmus Exchange, Communicatie & Strategie vakken gevolgd in Lille, Frankrijk. We hebben hier dus te maken met een internationale topper. Na haar tijd in Denemarken en Frankrijk heeft ze haar Bachelor in Fashion Business in Amsterdam (onderdeel van Bucks New University) afgemaakt. Aan opleiding geen gebrek dus.

Waar Marlon echt enthousiast van wordt? Het creëren en behouden van een sterke merkidentiteit in combinatie met het bedenken van een passende marketingstrategie. Ik ben dol op het creëren van content zowel in tekst als beeld. Bij MarketingKarwei kan ik deze werkzaamheden perfect combineren.

Positieve energie, teamwork, eerlijkheid en creativiteit staan hoog in het vaandel bij MarketingKarwei, maar zijn ook eigenschappen die naadloos aansluiten bij Marlon. Vandaar dat ze graag mee werkt aan die stoute droom van MarketingKarwei. Hier gaat ze voor de volle 100% voor. En dit doet ze met een flinke dosis creativiteit. Zo is Marlon een echte fotografe, dus unieke foto’s maken van je personeel, voor op je website of voor social media is voor haar geen probleem.

Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en familie. Ze is dol op gezelligheid, borrelen, fotograferen en reizen. Of ze ook aan sport doet? Ja zeker! Ze speelt fanatiek tennis, maar shoppen ziet ze ook als een sport.

Leuk feitje? Ze is de grootste dierenvriend van kantoor. Als ze een hond ziet lopen, heeft ze geen oog meer voor andere dingen.