Maud van der Meijde

Brand Specialist

“Don’t stop until your proud”

Maud is onze creatieveling. Ze heeft Communicatie en Multimediadesign gestudeerd in ’s-Hertogenbosch en is altijd creatief bezig geweest. Na een toneelopleiding is de combinatie van samenwerken met mensen en de meest gave merken neerzetten bij Marketing Karwei de perfecte match. Als designer en brand specialist is ze verantwoordelijk voor de mooiste designs en brandingtrajecten binnen Marketing Karwei.

Maud is een echte teamplayer en vind samen naar het mooiste resultaat werken het beste deel van haar werk. Ze heeft een oog voor detail en neemt nooit genoegen met de standaard. Proactiviteit staat bovenaan in het woordenboek van Maud. Stilzitten is niet haar ding, ze is een echte duizendpoot. Marketing Karwei staat altijd open voor Mauds nieuwe out-of-the-box ideeën, de perfecte match dus.

Mauds stoutste droom is ooit de wereld over te reizen op een motor en inspiratie op te doen op de mooiste plekken. Maar voor nu zit ze nog wel even goed in Nederland.

Haar enthousiasme en energie brengen altijd een positieve sfeer in het team. Maud zorgt ervoor dat ieder project een creatief en uniek resultaat oplevert.

Een leuk feitje over Maud: Ze moet vaak zo hard lachen dat ze ervan moet huilen.