MAX PLOEMEN

Marketing Stagiair

“Great things never came from comfort zones”

Max is sinds begin februari onze nieuwste marketing stagiair. In september 2020 heeft Max zijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en hij is meteen daarna begonnen met de master Communicatie en Beïnvloeding aan dezelfde universiteit.

Hij is zeer ambitieus en leergierig, want hij heeft zijn opleiding voor een half jaar op een lager pitje gezet om meer praktijkervaring op te doen op het gebied van marketing. En waar kan dat nou beter dan bij MarketingKarwei?

Tijdens zijn stage wil hij veel nieuwe kennis opdoen op het gebied van online marketing. Max is zeer nieuwsgierig naar alle aspecten van online marketing en wil zich ontpoppen tot een echte allround online marketeer.

Zijn grootste uitdaging bij MarketingKarwei? Het ontwikkelen en perfectioneren van een plan om de diensten van MarketingKarwei uit te breiden naar de Financiële branche. Daarnaast zal hij aan de slag gaan met onze nieuwe vestiging in Amsterdam en natuurlijk zijn collega’s bijstaan waar nodig.

Zijn stoutste droom? Hij zou het ontzettend gaaf vinden om over een paar jaar in het communicatieteam te zitten van een bekende DJ/producer die de hele wereld over reist. Zijn passie voor dance muziek en communicatie komt hier dan perfect samen. En of hij dan nog een voorkeur heeft voor een bepaalde DJ of producer? Nee, dat maakt hem niets uit! De enige vereiste is dat de artiest uit de hardstyle scene moet komen.

Daarnaast houdt hij erg van sport. Zo kom je hem vaak tegen op het voetbalveld, waar hij (als Corona het toelaat) elke dinsdag en zaterdag te vinden is. Ook is hij niet vies van een potje squashen, tennissen of een stukje hardlopen. Als hij zelf niet bezig is met sport kan het zomaar heel goed zijn dat hij op TV sport aan het kijken is. Wielrennen, Formule 1, voetbal, schaatsen: hij kijkt het allemaal.

Leuk feitje over Max: als het even kan luistert hij de hele dag door hardstyle.