MICHELLE LUBBERHUIZEN

Creatief Marketeer

‘’Alleen zij die het absurde willen benaderen zullen het onmogelijke bereiken.’’ – M.C. Escher

Michelle is onze verbinder. Ze brengt graag mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Typerend aan Michelle is dat zij een dame is met humor: ze maakt haar collega’s dus graag aan het lachen! Alleen lol is Michelle ook niet: ze kan ook in volle focus aan de slag gaan. Hierdoor kan ze haar klanten voorzien van kwaliteits marketingadvies, SEO-optimalisatie, content creatie en nog veel meer.

Ze heeft de opleiding Communication & Multimedia Design in Arnhem afgerond en een passie voor creativiteit en efficiëntie. Deze combinatie zorgt ervoor dat Michelle erg proactief is en energie krijgt van vernieuwende, succesvolle projecten. Persoonlijke groei vindt ze belangrijk. Boeken over zelfontwikkeling en trainingen over persoonlijke groei zijn haar zeker niet vreemd!

Waarom Michelle voor MarketingKarwei gekozen heeft? Dat is heel simpel, al zegt ze zelf. Een gezellig en betrokken team! Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en zijn er veel leuke klanten die ondernemen vanuit passie. Collega’s staan voor elkaar klaar en helpen waar nodig. Tevens is er zeker ruimte voor een geintje, maar wordt er ook keihard gewerkt. Stuk voor stuk zijn Michelle en haar collega’s trots om deel uit te maken van het MarketingKarwei team!

Niet alleen marketing is haar passie, maar Michelle is ook actief als vrijwilliger. Voor het Alzheimer Café in Zevenaar verzorgt ze maandelijks een informatieavond voor families, vrienden, mantelzorgers en professionals die te maken hebben met mensen met Alzheimer. Deze avonden bieden een plek voor zowel een simpel babbeltje als diepgaande gesprekken. Aan Michelle de taak om deze avonden als gastvrouw te begeleiden, sprekers voor te stellen, interactie tussen bezoekers te stimuleren en ruimte te geven voor emoties.

Michelle haar stoutste droom? Op Aruba, waar haar vader woont, een horecagelegenheid openen aan het strand. Een idyllische plek waar men volop kan genieten van lekker eten, drinken, muziek en een prachtig uitzicht. Om herinneringen te maken die je levenslang zullen bij blijven.

Leuk feitje over Michelle: ze draagt vaak twee verschillende sokken. Waarom? Niet bewust, maar het maakt het leven wel een stuk vrolijker!