NADIEH WEGDAM

Online Marketeer

“Verliezen bestaat niet: of we winnen, of we leren!”

Nadieh is online marketeer bij MarketingKarwei. Als alumni van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management heeft ze kennis gemaakt met alle facetten van het ondernemerschap. Ze steekt dan ook graag haar handen uit de mouwen. Tijdens haar studie kwam ze er al snel achter dat de wereld van branding en marketing haar interesse het meeste wekken. Vandaar dat ze nu met veel plezier werkzaam is in de marketingwereld.

Nadieh haar roots liggen in Twente, maar het leven tussen de weilanden heeft ze inmiddels ingeruild voor het leven in het mooie Nijmegen. De drukte en het levendige van de stad geven haar energie. Het lijkt haar dan ook tof om in de toekomst in onze hoofdstad te gaan wonen.

Blijven leren en ontwikkelen zijn belangrijk in het leven van Nadieh. Het liefste daagt ze zichzelf dan ook constant uit. Na het afstuderen ging ze dan ook direct aan de slag met met een digital marketing traineeship. Wekelijks volgt ze masterclasses over allerlei onderwerpen binnen marketing, gegeven door experts uit het vakgebied. En al haar opgedane kennis? Die deelt ze dan ook graag met haar collega’s.

Waarom Nadieh voor MarketingKarwei heeft gekozen? Daar heeft ze een aantal goede redenen voor. Ze is namelijk gek op het bureauleven en heeft graag creatievelingen om zich heen, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De afwisseling van projecten en locaties maken het werken extra leuk, want geen dag is hetzelfde. Daarnaast is Nadieh graag omringd met gezelligheid, dus het hebben van hecht team is een echte must. Tussen de werkzaamheden door is ze altijd in voor een praatje.

Een technofeestje of een wijntje op het terras: Nadieh draait haar hand er niet voor om. Daarnaast vindt ze het leuk om stedentrips te maken en droomt ze ervan om in de toekomst een grote en lange reis te maken. Het liefste heeft ze later haar eigen online bedrijf waarbij ze vanaf welke plek op de wereld dan ook kan werken.

Haar perfectionisme zorgt ervoor dat ze altijd naar het beste eindresultaat streeft, en hier wil ze ook hard voor werken.