NANNICK VAN KONINGSBRUGGEN

Brand Manager

“Believe you can & you’re halfway there”

Nannick is onze creatieveling. Ze heeft Bedrijfscommunicatie gestudeerd in Utrecht en is zelf altijd creatief bezig geweest. Die liefde voor marketing en creatief bezig zijn wilde ze graag kwijt in een uitdaging en die heeft ze gevonden bij ons. Als creatief marketeer is ze verantwoordelijk voor alle creatieve projecten binnen Marketingkarwei. Maar ook voor branding en online marketing ben je bij haar aan het juiste adres.

Waarom dan MarketingKarwei? De ruimte die je krijgt om je eigen ding te doen. Je mag hier veel verschillende dingen doen en eigen initiatieven oppakken. Geen enkele dag bij Nannick is hetzelfde, dat is toch super?

Nannick kan veel meer dan ze zelf denkt. Ze pakt elke opdracht met beide handen aan. En ze gaat dan ook door tot haar idee echt tot leven komt en dat ze trots is op het resultaat en haar eigen verwachtingen overtreft. Met haar kritische blik vertaalt ze elk idee in een krachtig (merk)beeld. Ook is ze niet bang om haar mening te geven. Ze zegt je waar het op staat en is duidelijk in haar communicatie.

Haar grote passie? Grafisch design en fotografie. Er gaat geen dag voorbij dat ze geen camera in haar hand heeft. Al van jongs af aan is Nannick met het oprichten van haar blog bezig met fotografie, grafisch design en schrijven. En ook nu doet ze dat het liefst de hele dag!

Haar stoute droom? Een eigen boek schrijven én ook het design van dit boek ontwerpen. Ze heeft nog geen flauw idee waar dit boek over moet gaan maar het wordt in ieder geval geen slijmerige roman, zoals ze zelf zegt. Mensen moeten er wel iets van kunnen leren.

Leuk feitje over Nannick: ze houdt totaal niet van Nederlandstalige muziek maar is wel gek op carnaval, beetje vreemd toch?

 

Bekijk ook meteen even onderstaande video van Nannick waarin ze zich aan jullie voorstelt: