NANNICK VAN KONINGSBRUGGEN

Creatief Marketeer

“Believe you can & you’re halfway there”

Nannick is onze creatieveling. Ze heeft Bedrijfscommunicatie gestudeerd in Utrecht en is zelf altijd creatief bezig geweest. Die liefde voor marketing, communicatie en creatief bezig zijn wilde ze graag kwijt in een uitdaging en die uitdaging heeft ze gevonden bij MarketingKarwei.

Waarom dan MarketingKarwei? De ruimte die je krijgt om je eigen ding te doen. Je mag hier veel meer verschillende dingen doen en eigen initiatieven oppakken dan bij andere bedrijven. Geen enkele dag is hetzelfde, dat is toch super?!

Nannick kan veel meer dan ze zelf denkt. Ze pakt elke opdracht met beide handen aan. Het resultaat? Dat ze uiteindelijk altijd trots is op wat ze heeft gemaakt en haar eigen verwachtingen overtreft. Ook is ze niet bang om haar mening te geven. Ze zegt je waar het op staat en is duidelijk in haar communicatie.

Haar grote passie? Grafisch design en teksten schrijven. Vooral op het gebied van grafisch design wil ze zichzelf nóg verder ontwikkelen, zodat ze toffe dingen kan maken voor klanten.

Haar stoute droom? Een eigen boek schrijven én ook het design van dit boek ontwerpen. Ze heeft nog geen flauw idee waar dit boek over moet gaan maar het wordt in ieder geval geen slijmerige roman, zoals ze zelf zegt. Mensen moeten er wel iets van kunnen leren.

In haar vrije tijd is ze ook veel bezig met fotografie. Zo kan ze uren zoet zijn met het maken van dé perfecte foto. Maar uit eten gaan of een terrasje pakken, daar maakt ze ook graag tijd voor vrij.

Leuk feitje over Nannick: ze houdt totaal niet van Nederlandstalige muziek maar is wel gek op carnaval, beetje vreemd toch?

 

Bekijk ook meteen even onderstaand filmpje van Nannick waarin ze zich aan jullie voorstelt: