MarketingKarwei marketingbureau online marketing

NICKY BOS

Branding en Design Specialist

“The best way of learning about anything is by doing.” – Richard Branson

Nicky is onze Branding en Design Specialist. In Tilburg heeft ze de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies behaald met het judicium ‘met genoegen’. Een erg ingewikkelde naam, maar de focus van deze opleiding ligt op het ontwikkelen van creatieve concepten die bijdragen aan het oplossen van complexe communicatievraagstukken. Erg creatief dus!

Waarom MarketingKarwei? Het afwisselende werk en de korte lijntjes. Geen dag is hetzelfde en daarmee maak je Nicky blij. Zo kan ze lekker aan de slag met toffe projecten!

Naast dat Nicky het fantastisch vindt dat er veel variatie is in het werk, vindt ze het stiekem toch best fijn om ‘s avonds op de bank met haar drie katten een Nederlandse serie te kijken op Videoland. Dé manier om na een hectische werkdag heerlijk te relaxen.

Nicky is een perfectionist en gaat altijd voor het best haalbare. Ze is initiatiefrijk en zoekt alles tot de bodem uit wanneer dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat ze klanten keer op keer verrast met haar creatieve ideeën. Als Branding en Design Specialist heeft Nicky daarnaast kennis over allemaal toffe computerprogramma’s zoals Illustrator, Figma en Photoshop. Hier kan ze haar fantasie de vrije loop laten en omzetten in prachtige resultaten!