Nigel Hessing

Manager Binnendienst

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second-best time is now. It’s never too late to start something new and make a positive change.”

Nigel heeft zich bij MarketingKarwei aangesloten als Manager Binnendienst en brengt een uitgebreide kennis van salesstrategieën en een scherp oog voor klantbehoeften mee. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Junior Accountmanager op het Rijn IJssel in Arnhem, waarbij hij zich zowel in commerciële vaardigheden als klantgerichtheid heeft verdiept. Nigel is communicatief vaardig, doelgericht en altijd enthousiast.

Met zijn ondernemende karakter blijft er geen lead ongebeld. Nigel duikt diep in data om kansen te spotten en manieren te bedenken om het leadgeneratieproces te boosten. Hij leidt het belteam met energie en passie, zodat iedereen in topvorm werkt en samen streven ze naar optimale resultaten.

Waarom koos Nigel voor MarketingKarwei? Naast de dynamische sfeer en het team van enthousiaste collega’s, houdt Nigel van het aanpakken van complexe uitdagingen. Hij zocht een werkomgeving waar hij continu kon leren en groeien, en waar de balans tussen sales en operationele efficiëntie perfect was afgestemd op zijn vaardigheden en interesses.

In zijn vrije tijd is Nigel een toegewijde sportliefhebber, actief in voetbal, padel en fitness. Naast zijn passie voor sport, vindt hij rust en ontspanning in het lezen van boeken. Hij houdt ervan om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en verhalen, waardoor hij zijn kennis blijft vergroten en zijn geest blijft prikkelen. Ook brengt Nigel graag tijd door met vrienden en familie, waarbij gezelligheid en goede gesprekken centraal staan.

Een leuk feitje over Nigel: Hij is een muziekliefhebber van alle genres. Er is geen muziekstijl waar hij niet van geniet.