MarketingKarwei marketingbureau online marketing

NIKKI BRAKENHOFF

Sales Medewerkster

“A goal without a plan is just a wish”

Nikki is na haar stageperiode als sales stagiaire blijven werken bij MarketingKarwei. Daarnaast studeert ze Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Ze houdt zich binnen MarketingKarwei bezig met het aantrekken van nieuwe klanten en de werving van nieuwe collega’s. Nikki is een echte doorzetter en wilt zoveel mogelijk afspraken binnenhalen!

Waarom ze voor MarketingKarwei heeft gekozen? De combinatie van sales én marketing trok haar direct aan. De perfecte combinatie voor het werkveld en haar toekomst. Zo kan ze op beide gebieden haar kennis vergroten. Ook sprak de gezelligheid binnen het bedrijf haar gelijk aan en voelt ze zich hier helemaal thuis.

Nikki is erg enthousiast, leergierig en een echte teamplayer!

Ze vindt het persoonlijke contact met klanten het leukste. Samen kijken naar nieuwe mogelijkheden en lange-termijnrelaties aangaan. Daarnaast vindt zij het erg waardevol als er ook daadwerkelijk resultaten behaald worden en de klant dit ook echt terug ziet. Samen tot het uiterste gaan!

Haar stoutste droom? Wonen in het buitenland en daar een succesvolle onderneming runnen. Nikki heeft een echte talenknobbel en heeft al veel mooie plekken bezocht in haar leven. Ze droomt dat zij later zelf de combinatie van werken in het binnen- en buitenland kan maken en veel nieuwe plekken op de wereld kan bezoeken. Nieuwe mensen leren kennen en mooie herinneringen maken doet ze namelijk graag.

Naast haar werkzaamheden bij MarketingKarwei gaat Nikki ook graag naar de sportschool toe. Hier doet ze aan fitness en boksen. Ze is een echte fanatiekeling! Daarnaast houdt zij ook van een lekker drankje en hapje op het terras en is ze graag omringd door haar vrienden en gezelligheid.

Leuk feitje over Nikki: Ze is tegelijk jarig met 3 andere familieleden!