MarketingKarwei marketingbureau online marketing

PAUL VAN DE WETERING

Sales Medewerker

“Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert”

Paul is sales medewerker van het MarketingKarwei team. Paul heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Hij is iemand die van aanpakken houdt en leert het meest door het gewoon te doen. Paul houdt zich bezig met een onmisbaar onderdeel binnen het bedrijf, namelijk, de groei van MarketingKarwei.

Het doel is om MarketingKarwei naar een hoger niveau te tillen. Hoe hij dit gaat doen? Heel simpel, het realiseren van zoveel mogelijk afspraken met potentiële klanten. Ook houdt Paul zich bezig met het vinden, boeien en binden van klanten in de IT-Branche. Samen met klanten gaat Paul kijken hoe zij geholpen willen worden en of MarketingKarwei hen kan helpen met het verhogen van de omzet.

Waarom Paul en MarketingKarwei een match zijn? Paul vindt het erg fijn om actief betrokken te worden met MarketingKarwei. Ook vindt hij het super leuk om in een hecht team samen te werken. De insteek van Paul is resultaatgericht te werk gaan. Zonder resultaat is Paul niet tevreden.

Paul zijn grootste passie in het werk is het contact met klanten. Tijdens zijn werk verdiept hij zich in verschillende technieken om klanten aan een bedrijf te binden. Ook gaat Paul regelmatig mee naar afspraken.

Na het werk vindt Paul het erg leuk om onder het genot van een biertje naar een voetbalwedstrijd te kijken. Voor Paul begint de avond pas als de voetbalwedstrijd is afgelopen.

Zijn stoutste droom? Op een dag hoopt Paul de vastgoedmagnaat van Nederland te worden.

Leuk feitje? Paul weet alles over voetbal, maar zelf krijgt hij de bal niet tussen de palen.