MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Renée Smits

Marketing stagiaire

“That move you’re afraid to take might just be the one”

Renée zit in haar derde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een studie waarbij ze er achter is gekomen dat marketing écht iets voor haar is. Met haar interesses in neuromarketing, creativiteit en branding houdt ze zich als marketing stagiaire voornamelijk bezig met de marketing van MarketingKarwei zelf. Zo creëert ze content, schrijft ze blogs, ontwikkelt ze video’s en nog veel meer.

Renée is aan de slag gegaan bij MarketingKarwei om zo haar opgedane theoretische kennis perfect te leren toepassen in het werkveld. Ze is een leergierige studente die graag zoveel mogelijk te weten wilt komen over de snel veranderde (online) marketingwereld.

Waar Renée echt blij van wordt? Mensen die net zo gemotiveerd zijn als dat zij is en weten wat ze willen.

Buiten haar stage en studie om houdt Renée enorm van sporten en bakken. En als ze in het weekend niet in de buitenlucht is of in de keuken staat, is de kans groot dat ze waarschijnlijk op de bank Formule 1 zit te kijken.

Haar grootste droom? De wereld ontdekken op een zo milieubewust mogelijke manier. Nieuwe talen, culturen en keukens leren kennen. En haar creativiteit en passie voor reizen te bundelen door die ervaring te delen met de rest van de wereld.  

Leuk feitje: Renée kan je helemaal vrolijk krijgen met 80’s muziek!