RICK KWAKKEL MSC.

Directeur MarketingKarwei

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.” –Henry Ford

Mijn naam is Rick Kwakkel en ik ben de trotse eigenaar van MarketingKarwei. Tijdens mijn Master Bedrijfskunde, waar ik afstudeerde op marketing voor handelsbedrijven, begon ik met ondernemen. Ontzettend spannend om te starten met ondernemen, maar nu 5 jaar later, heb ik er nog geen moment spijt van gehad.

Mijn drive? Ik maak (bijna) overal een wedstrijdje van, en ja: die wedstrijdjes wil ik ook altijd winnen. Met MarketingKarwei richt ik me vooral op het winnen van wedstrijden voor onze klanten. Samen met ondernemers sparren over een concreet marketing aanvalsplan en daarna: structureel uitvoeren en meetbare resultaten boeken.

Het ongeëvenaard succesvol maken van ondernemers: dat is waar ik het voor doe. Én voor het schitterende team dat we inmiddels hebben. Ik ben oprecht fan van onze medewerkers en heb de ambitie om het team te laten groeien tot minimaal 45 mensen binnen 5 jaar.

Eerlijk gezegd had ik 5 jaar geleden niet verwacht dat we nu al zo succesvol zouden zijn. Het klinkt wellicht clichématig, maar de sleutel tot ons succes zijn de tevreden klanten en de tevreden medewerkers. En voor die klant- en medewerkerstevredenheid: daar doe ik écht alles voor.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het hardlopen, fietsen en koken. Daarnaast ben ik ‘professioneel restaurant tester’ en laat ik me graag verrassen door wat anderen voor mij koken!