Sten de Bruijn

Videograaf

“If it can be written, or thought, it can be filmed.” – Stanley Kubrick

Sten is videograaf bij MarketingKarwei. Hij heeft Communicatie & Multimedia Design gestudeerd op de HAN in Arnhem. Als videograaf is Sten verantwoordelijk voor de video opdrachten bij MarketingKarwei. De creatieve vrijheid bij het op beeld zetten van concepten, daar wordt Sten blij van. Je kan het zo gek niet bedenken en Sten krijgt het voor je op beeld!

 

Waarom Sten heeft gekozen voor MarketingKarwei? Het werken voor uiteenlopende klanten. Je werkt elke dag met andere bedrijven waardoor je elke dag weer uitgedaagd wordt om out of the box te denken. Dit vind ik geweldig.

Sten is vooral goed in het geruststellen van anderen tijdens de opnames. Meestal werken we niet met filmsterren of mensen die vaak voor de camera staan. Dan hoort fouten maken er gewoon bij. Als puntje bij paaltje komt, is iedereen geschikt om voor de camera te staan en dat wil ik dan ook uitstralen naar de mensen met wie ik samen werk. Samen maken we er altijd iets moois van.

Zijn grootste passie? Het liefst heeft hij elke dag een camera in zijn hand. Wanneer hij toch een pauze moet nemen van het filmen, vindt hij het dan ook leuk om te sporten. Af en toe een balletje trappen met vrienden op een grasveld wordt Sten dan ook erg gelukkig van.

Zijn stoutste droom? Tv-commercials maken voor de grootste merken. Het is van kinds af aan al een droom om te mogen werken voor grote bedrijven waar genoeg budget is om echt gave dingen te maken. Op dat moment kan de creativiteit natuurlijk echt zijn werk doen.

Leuk weetje over Sten: Hij heeft een tattoo op zijn arm van een cameraman. Dan hou je wel heel veel van je vak!