STIJN TIJDINK

Sales stagiair

“Do not be embarrassed by your failures, learn from them and start again.” – Richard Branson

Stijn is momenteel student Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Hij is bij MarketingKarwei werkzaam als sales stagiair, waar hij zich bezighoudt met het vinden en binden van potentiële klanten.

De combinatie tussen marketing en sales bij MarketingKarwei is perfect voor Stijn. Waar zijn interesse meer ligt in de sales, vindt hij het ook tof om zijn marketingkennis te kunnen verbeteren. Daarnaast zijn de korte lijntjes en de sfeer bij MarketingKarwei precies wat hij zocht in een bedrijf.

Wat het werk zo leuk maakt is de veelzijdigheid in de werkzaamheden. Dat houdt het werk vernieuwend en fris. Maar Stijn sluit een dag pas echt tevreden af als hij anderen heeft geholpen met het zoeken van oplossingen voor hun probleem en zijn to-do lijst is afgevinkt!

In zijn vrije tijd gaat Stijn graag op reis om nieuwe landen en culturen te ontdekken. Daarnaast kijkt hij graag veel voetbalwedstrijden en volgt hij de Formule 1 op de voet.

Stijn zijn stoutste droom? Een prachtige wereldreis maken om zo nog meer onbekende landen en culturen te leren kennen en onvergetelijke avonturen te beleven.