MarketingKarwei marketingbureau online marketing

SUUSJE ARNTS MSC.

Employer Branding Specialist

“Wake up with determination. Go to bed with satisfaction.“

Suusje is marketeer bij MarketingKarwei. Na het afronden van haar studie Toegepaste Psychologie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is ze nog Bedrijfskunde gaan studeren aan de Radboud Universiteit. Suusje is bij MarketingKarwei gaan werken omdat ze het geleerde van haar studies graag in de praktijk wil brengen.

Wat ze zo leuk vindt bij MarketingKarwei? Het SAMEN doen met mensen, van elkaar leren en ondernemers gelukkig maken met piekfijne marketing. Suusje haar stoute droom? Een managementpositie binnen een groot (internationaal) bedrijf. Waar zij het beste in elke werknemer naar boven kan halen en iedereen zijn of haar talenten laat ontdekken.

Suusje is erg recht voor haar raap, ze is altijd eerlijk en direct maar wel op een goede manier. Ze kruipt graag in het hoofd van mogelijke klanten. Wat drijft ze en hoe kunnen wij daarop inspelen? Suusje heeft een echte winnaarsmentaliteit, verliezen doet ze liever niet. Maar als ze verliest, dan leert ze ervan en weet ze wat de volgende keer anders kan.

Naast haar werk bij MarketingKarwei en haar studie is Suusje een bezig bijtje. Na jarenlang gehockeyd te hebben is ze momenteel begonnen met tennis. Daarnaast is ze soms in de sportschool te vinden. Ook houdt ze van koken, ze staat soms urenlang in de keuken om nieuwe gerechten te bereiden. Maar waar komen die ideeën vandaan? Reizen en héél veel uit eten gaan. Dit doet ze het liefst met haar vrienden en familie, die heel belangrijk voor haar zijn.

Leuk feitje over Suusje: vroeger was ze helemaal niet zo’n fanatieke student: maximaal 1 uur huiswerk per week was haar motto. Wijsheid komt met de jaren…