TESSA PETERS MSC.

Online Marketeer

“No one is you and that is your biggest power”

Na haar bachelor studie International Business was het duidelijk voor Tessa: marketing is waar haar toekomst ligt! Om zich hierin verder te verdiepen heeft Tessa de masterstudie Marketing gevolgd, waarin haar affiniteit voor het vak alleen maar is gegroeid. Zo gezegd, zo gedaan: na haar studie is Tessa aan de slag gegaan als junior marketeer bij MarketingKarwei.

Tessa is graag bezig met onderzoeken en analyseren. Ze vindt het heerlijk om in een vraagstuk te duiken en deze tot op de bodem uit te zoeken. Daarnaast is ze ook graag creatief bezig. De mogelijkheid om het analytische en creatieve te combineren is wat volgens haar marketing zo leuk maakt.

Waarom heeft Tessa gekozen om bij MarketingKarwei te gaan werken? De veelzijdigheid van het werken met allerlei klanten in verschillende branches is wat haar enthousiasme wekt. Bovendien is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Blijven leren is immers erg belangrijk voor haar. Maar de waarde die ze hecht aan een gezellig maar geleerd team is hetgeen wat de doorslag heeft gegeven. Want wie wil er nu niet elke dag met plezier naar werk gaan?

In haar vrije tijd vindt Tessa het leuk om gezellig een filmpje te kijken of te borrelen met een hapje en drankje op het terras. Eten speelt dan ook een belangrijke rol in haar leven: tijdens het koken komt ze helemaal tot rust en het opeten ervan doet ze ook maar al te graag. Haar stoutste droom is dan ook om een lunchroom te runnen, met al haar favoriete hapjes en drankjes.