Tijn van de Water

Online Marketeer

“Just do it”

Tijn is bij ons werkzaam als online marketeer. In 2021 heeft hij zijn studie SPECO Sportmarketing in Tilburg afgerond. Tijdens deze studie ontstond zijn passie voor online marketing en de bijbehorende data-analyses.

Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam als online marketeer met een specialisatie in de platformen Google en Meta. Met gerichte campagnes zorgt hij ervoor dat de juiste personen op het juiste moment op jouw website komen en, nog belangrijker, klant of lead worden. Zijn vuistregel is: “Meten is weten!” Je maakt hem dan ook gelukkig met een uitgebreid dashboard vol grafieken en tabellen. Met deze kennis weet hij precies waar de kansen liggen en hoe hij deze kan benutten.

Tijn heeft voor Marketingkarwei gekozen omdat hij zich hier nog verder kan ontwikkelen op het gebied van online- en strategische marketing. Hiervoor krijgt hij dan ook alle ruimte. Hij krijgt er ook energie van om te werken bij verschillende klanten in verschillende branches. Hij wordt echter het enthousiastst van het boeken van mooie resultaten en het laten groeien van zijn klanten. In zijn vrije tijd vind je hem in de sportschool, het zwembad of tijdens een rondje hardlopen. Ook werkt hij als personal trainer. Wanneer hij niet bezig is met sporten of marketing, vind je hem in de keuken, want al die workouts moeten ook gevoed worden.