VIANNE VAN DEN HEUVEL

Online Marketeer

“In marketing, every challenge is a lesson, and every success is a win on the journey to growth”

Vianne is onze online marketeer, een enthousiaste en leergierige dame met een passie voor online strategieën. Ze is uitermate gedreven in alles wat ze onderneemt. In 2022 heeft ze haar studie Commerciële Economie afgerond, en in haar vrije tijd volgt ze een aanvullende opleiding in Marketingcommunicatie en Data-analyse.

Vianne is online marketeer bij MarketingKarwei. Een jong professional die uitblinkt in zowel communicatie als creativiteit en van nature een echte doorzetter is. Ze heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en koos voor een minor in Digital Marketing. Waar Vianne ook een echte passie voor heeft? Neuromarketing! Haar afstudeerstage stond dan ook centraal om dit onderwerp.

Vianne heeft een voorliefde voor zowel analytische als creatieve werkzaamheden, met een focus op het creëren van online campagnes, het opstellen en implementeren van social media-adviesplannen, en het optimaliseren van websites. Een veelzijdige dame dus! Zo brengt ze klantreizen in kaart, beheert ze advertenties en combineert ze dit met uitgebreide analyses. Tijdens haar werk streeft ze altijd naar het beste resultaat.

Waarom Vianne voor MarketingKarwei heeft gekozen? De doorgroeimogelijkheden en het jonge, gedreven team waren dé redenen om haar te overtuigen. Ze ziet hier de ruimte om zich verder te ontwikkelen en haar vaardigheden te verbeteren met de expertise van haar collega’s.

In haar vrije tijd is Vianne een echte actieveling. Je kunt haar zo’n twee à drie keer per week vinden op de Jiu Jitsu mat. Af en toe waagt ze zich ook aan andere sporten, zoals padellen, paardrijden, boulderen, (water)skiën en zwemmen. In 2019 behaalde ze haar duikbrevet, waardoor duiken haar absolute vakantieknaller is, vooral als ze haar vader in het zonnige Turkije bezoekt. Naast al deze sportieve activiteiten is Vianne ook zeker van de partij als het om een feestje gaat.

Een leuk feitje over Vianne is dat ze een passie heeft voor binnenhuisdesign. Haar stoute droom is dan ook om over een aantal jaar haar eigen binnenhuislabel te beginnen. Met haar toewijding en piekfijne werk twijfelen wij er dan ook niet aan dat Vianne originals over een aantal jaar in de winkel te vinden zijn!