MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Wout Wikkerink

Sales Medewerker

“Without action, the best intentions in the world are nothing more than that: intentions” – Jordan Belfort

Wout is sales medewerker bij MarketingKarwei. Hij studeert momenteel Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Wout is een spontaan en energiek persoon die ervan houdt om nieuwe mensen te ontmoeten en contact met mensen te leggen. Hij houdt zich bezig met het vinden en benaderen van potentiële klanten, om zo bij te dragen aan de groei van MarketingKarwei.

Waarom heeft hij voor MarketingKarwei gekozen? Zijn studie bestaat uit zowel marketing als sales. Hoewel hij marketing wel interessant vindt, ligt zijn echte passie toch in de sales. Hij werkt namelijk al een flinke tijd in deze branche. De combinatie van een salesfunctie bij een marketingbureau is dus ideaal. Verder spraken de veelzijdigheid van de werkzaamheden en het jonge, gezellige team hem erg aan.

Wout kan je daarnaast erg blij maken met gezelligheid, avondjes op het terras of activiteiten die hij onderneemt met zijn vrienden. Zo vind je hem in het weekend op het voetbalveld met zijn vriendenteam. Ook houdt hij van koken en het uitproberen van nieuwe gerechten.

Zijn stoutste droom? Ooit hoopt hij nog een flinke tijd te backpacken door Zuid-Amerika. Lekker op de bonnefooi en onder de mensen de cultuur goed leren kennen.

Leuk feitje: Wout is ooit een keer bijna midden in de bergen gestrand, omdat hij wel een mogelijkheid zag om deze met een elektrische fiets (met een halflege accu) af te snijden via een steil op- en aflopend mountainbike pad.