MarketingKarwei marketingbureau online marketing

WOUTER VAN AGGELEN

Online Marketeer

“The higher the goals, the harder the climb, the sweeter the success”

Wouter is online marketeer bij MarketingKarwei. Hij heeft de opleiding HBO Commerciële Economie gestudeerd. Zoals hij zelf zegt een combinatie van marketing en sales. In beide gevallen kan Wouter volledig zijn passie en energie kwijt bij MarketingKarwei.

Hij is tijdens zijn studie Commerciële Economie al bij ons begonnen als marketeer en inmiddels is hij een vaste waarde binnen ons team. Hij is heel erg gedreven, past zichzelf snel aan aan nieuwe situaties en klanten omschrijven Wouter als een échte doorbijter.

“He get’s the job done!” Snel, secuur en binnen de gestelde deadline. Afspraak = afspraak.

Zijn doel bij MarketingKarwei? Zijn klanten laten groeien met zijn online werkzaamheden. Voor zijn klanten focust hij zich vooral op het optimaliseren van websites, gratis vindbaarheid (SEO) en Google Adwords. Wouter is pas tevreden en trots als hij zichtbare resultaten kan laten zien bij zijn klanten.

Daarnaast is het een fanatieke sporter: we hebben hier te maken met een hockeyer. Maar ook tijdens zijn werk voor klanten houdt hij wel van een wedstrijdje! Leuk feitje over Wouter: wij noemen hem al vanaf het begin Stoute Wouter. Als je dan nog steeds bij ons wil komen werken heb je wel ballen.

Bekijk ook meteen onderstaand filmpje waarin Wouter zichzelf voorstelt: