MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Yentl van Boven

Sales stagiair

“Begin with the end in mind.”
– Stephen Covey

Yentl is onze nieuwste salesmedewerkster! Dit combineert ze samen met haar afstudeerstage bij MarketingKarwei. Ze doet de opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Yentl houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van de samenwerking tussen de marketing- en salesafdeling en daarnaast maakt ze afspraken met nieuwe klanten om zo de groei van MarketingKarwei te bevorderen.

Waarom ze voor MarketingKarwei heeft gekozen? Een goede en fijne sfeer vindt Yentl erg belangrijk en al snel voelde ze aan dat MarketingKarwei een veilige omgeving is om te groeien. Yentl leert graag de fijne kneepjes van het vak, en wat is een betere leerschool dan de praktijk? Tegenwoordig is marketing overal te zien en is het onmisbaar voor bedrijven. Ze kijkt er daarom ook naar uit om marketing met sales te combineren en mooie kansen te spotten die MarketingKarwei goed kan benutten.

Naast het afstuderen kan je haar wekelijks in de sportschool vinden, een gezonde levensstijl begint ze dan ook steeds belangrijker te vinden. Ook doet ze graag nieuwe kennis op als het gaat om de psychologie en filosofie van de mens. Super veelzijdig dus, onze Yentl!