YVETTE LOUWERS

Senior Marketeer

“Altijd iets meer doen dan een ander van je verwacht”

Yvette is onze marketeer in hart en nieren! Een gezellige Brabantse dame die veel ervaring heeft in zowel online als offline marketing. Ze is extreem gedreven in alles wat ze doet en heeft maar liefst twee hbo-studies afgerond, namelijk Hotel- en eventmanagement en Small Business & Retail Management.

Haar grootste passie? Marketing, dat vindt ze het mooiste vak dat er is! Haar stoute droom is dan ook met MarketingKarwei het grootste marketingbureau voor groothandels worden.

Maar naast marketing heeft ze nog meer passies hoor, winkelen en op het terras zitten.

Onze Yvette is perfectionistisch en gaat altijd voor die 8. Ze is vastberaden om iets tot te bodem uit te zoeken én wij kennen niemand die beter voorbereid is dan Yvette. Een ster in communicatie, heeft altijd erg snel een klik met de klant en het team van een klant. Het liefst werkt ze ook bij de klant op kantoor, ze wil onderdeel worden van een bedrijf en dat lukt haar altijd heel goed!

Waar wordt Yvette dan écht blij van? Als ze andere mensen aan heeft gestoken met haar ‘marketing virus’. Stiekem hoopt ze dat iedereen blij gaat worden van marketing. Daarom geeft ze ook graag marketingtrainingen aan jouw personeel.

Een leuk feitje over Yvette: ze zingt graag mee met Nederlandstalige liedjes als ze haar oortjes in heeft.

Bekijk hier de video waarin Yvette zichzelf voorstelt: