Organische vindbaarheid

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Organische vindbaarheid, ook wel gratis vindbaarheid of SEO genoemd is een veelgebruikte manier om meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Wat is organische vindbaarheid en hoe zorg je ervoor dat je goed in beeld komt? Google heeft verschillende factoren opgesteld waar je website aan moet voldoen. Hoe beter je aan deze factoren voldoet, hoe hoger je in de zoekresultaten van Google terecht komt en hoe beter je te vinden bent. Om ervoor te zorgen dat je aan de factoren van Google voldoet, kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Bij MarketingKarwei helpen we je graag bij het maken van een SEO traject om jouw organische vindbaarheid te verbeteren. Hierbij kijken we naar de beste strategie om jouw website beter vindbaar te maken. Nieuwsgierig geworden naar onze diensten voor gratis vindbaarheid?

Hoe zorg ik voor een betere organische vindbaarheid?

Om aan de organische vindbaarheid van je site te kunnen werken is het erg belangrijk dat je website zelf er helemaal klaar voor is. Dit pakken we als eerste aan. We kijken naar de doelgroep, we installeren een hittemap en passen je website aan. Voorbeelden van aanpassingen kunnen zijn: het maken van een aantrekkelijke lay-out, zorgen voor opvallende actieknoppen, het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid, het toevoegen van betrouwbare referenties en het responsief maken van de website, zodat deze ook goed te gebruiken is op mobiel en tablet.

De volgende stap is het vindbaar maken van je website. Een mooie website is belangrijk, maar als deze niet gevonden wordt heb je er niet veel aan. Voor wat betreft gratis vindbaarheid zijn er verschillende trucs om ervoor te zorgen dat je gratis hoog in Google komt. Het schrijven van landingspagina’s is er een van. Een zoekwoordenonderzoek is hierbij het startpunt. We kijken welke woorden interessant zijn om een tekst over te schrijven. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw bedrijf. Ook gaan we linkbuilding inzetten om ervoor te zorgen dat de gratis vindbaarheid van jouw site verbeterd wordt.

Vervolgens gaan we voor jouw organisatie kijken welke manieren nog meer erg goed werken. Je kunt hierbij denken aan: social media inzetten, e-mail marketing of sales. Welke manier of manieren het best werken is afhankelijk van jouw bedrijf en branche.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Organische vindbaarheid creëren we bij jou op kantoor

Zoals je ziet zijn er verschillende manieren om aan je organische vindbaarheid te werken. Onze marketeers hebben ruime ervaring met het beter vindbaar maken van websites en helpen je dan ook graag. Het fijne van onze werkwijze is dat wij bij je op kantoor werken. Hierdoor leren we het bedrijf en de mensen goed kennen. We kunnen op die manier de juiste tools kiezen om je organische vindbaarheid te verbeteren. Alvast kennis maken met onze marketeers? Kijk dan op onze teampagina. Direct met ons aan de slag?

Organische vindbaarheid team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?