over marketingkarwei

Wij zien het als persoonlijke missie om samen dromen van ambitieuze ondernemers te realiseren.

Dit doen we door wederzijdse commitment, trots en een gezamenlijke focus op resultaat. We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. Doordat we bij jou op kantoor werken, voelt het als je eigen marketingmedewerker. Als marketing collega zorgen we er samen met jou voor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en aan jouw bedrijf binden. Zo goed, dat ze eigenlijk niet zonder je kunnen.

We creëren impact door kennis over marketingstrategie, design, video & fotografie en online marketing.

Winnaar FD Gazelle award 2021

Wie is MarketingKarwei?

MarketingKarwei is een snelgroeiend marketingbureau opgericht met het idee ondernemers te helpen met het najagen van hun dromen én het winnen van wedstrijdjes op marketinggebied.

Met een team vol marketingspecialisten helpen we grote en kleine merken met groeien. Bij ons heb je alles onder 1 dak en zet je precies die specialisten in die je nodig hebt. Niet meer en niet minder. Wij leveren geen losse diensten, maar strategische totaaloplossingen. Jij vertelt wat je wil bereiken, wij zorgen voor het resultaat. En als het uitdagend wordt, zijn we helemaal niet meer te houden. Daag ons uit, we houden wel van een wedstrijdje!

Geen standaard marketingbureau

Wij geloven dat je alleen successen boekt als je samenwerkt. Dat betekent dat we wekelijks aan jouw marketing werken, maar andersom rekenen we ook op jouw bijdrage aan de marketingplannen. We bundelen kennis: jij weet het meest over je bedrijf en de branche, wij over marketing.

Ben je het beu niet te weten wat de marketeer eigenlijk echt doet? Goed nieuws, want wij werken bij jou op kantoor. Daardoor weet jij precies waar we aan werken. En dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we bij hoeveel extra klanten en omzet jij uit marketing haalt.

“We werken het liefst bij klanten op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Hier staan we voor

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

24-uurs
regel

We zijn altijd eerlijk en zeggen het binnen 24 uur als we denken dat iets beter kan.

Met deze partners werken we samen

Wij zijn officiële partners van online platforms voor onze verschillende diensten. We kennen hun tools van binnen en buiten, want onze partners houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we voor een meer dan up-to-date kennis.

Een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Een kroon op het werk van MarketingKarwei. Wij zijn namelijk winnaar van de FD Gazelle Award 2021. Winnaars van deze award mogen zich officieel één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. Uitsluitend bedrijven die excelleren in groei in medewerkers, omzet en winst kwalificeren zich als Gazelle. Trots zijn wij dan ook op onze medewerkers, partners en klanten die deze droom samen met ons hebben kunnen waarmaken.