Branding Smart Industrial Solutions

De naam verklapt eigenlijk al in welke branche deze startup zit en wat ze doen: Smart Industrial Solutions ontwikkelt slimme oplossingen voor complexe, technische vraagstukken. Wat het bedrijf precies doet was al helder, maar dit vertalen naar een pakkende en passende branding nog niet. Daarom gingen we samen in een strategische sessie eerst aan de slag om de why, how en what op papier te krijgen. Voor ons ook wel de basis van het merk: nadat dit duidelijk geformuleerd was, zijn we aan de slag gegaan met een de branding. Van logo en visitekaartje tot het ontwerp van de website, want naar de klant toe wil je dat je ten alle tijden herkenbaar bent als bedrijf!

Een pakkende strategie

Voordat een merk helemaal uitgewerkt wordt, is het belangrijk om te weten waarom je doet wat je doet. De uitingen van je merk moeten namelijk passen bij dat waar je als bedrijf voor staat. De vragen die we tijdens deze sessie stellen zijn niet makkelijk, maar zorgen er wel voor dat je als bedrijf daarna een ijzersterke strategie hebt staan. Zo hebben we samen met Smart Industrial Solutions de volgende strategie op papier gezet:

WHY
Wij voelen ons verantwoordelijk voor een zorgeloos gevoel in een wereld waarin kwaliteit en continuïteit vooropstaan.

HOW
Dit doen wij door:

  • Out of the box te denken en vanuit een helikopter view naar de uitdaging te kijken.
  • Zekerheid voor succes door de beste oplossing in de markt vinden.
  • Met standaard componenten te zorgen voor de beste oplossingen.

WHAT
Zo creëren wij slimme oplossingen voor complexe vraagstukken en zijn we jouw kennispartner in de industriële automatisering.

Ontwerp van de website

Als laatste (en misschien wel het belangrijkste) mag een goede website natuurlijk niet ontbreken. De website is tegenwoordig één van de eerste dingen die een potentiele klant van jou bekijkt. Om de website vol te gooien met technische termen is misschien niet zo’n goed idee, aangezien de meeste mensen daar weinig van snappen. Daarom is het vooral voor zo’n technisch bedrijf belangrijk om de afbeeldingen te laten spreken. Met een indeling van afbeeldingen, duidelijke titels en pakkende teksten hebben we ervoor gezorgd dat het hele websitedesign toegankelijk en creatief is ingestoken. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan snel de website:

Heb jij een onderscheidend merk?