Meer websitebezoekers voor Jaguar Land rover Dealer Terlouw!

De uitdaging

Al sinds 2018 werken wij met erg veel plezier voor Terlouw. Deze Jaguar Land Rover dealer in Oosterhout maakt het kopen van een auto niet alleen makkelijk, maar ook gezellig. De persoonlijke houding van Terlouw zorgt voor een prettige sfeer die hun slogan “Easy to do business with” meer dan waarmaakt. Belangrijk dus om potentiële klanten te informeren over Terlouw en de beschikbare auto’s. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de gratis vindbaarheid van Terlouw.

“We willen meer geweldige producten en diensten leveren, sneller en beter dan we ooit hebben gedaan. We willen toonaangevend zijn op het gebied van sales en service. We willen er zeker van zijn dat onze klanten altijd op de eerste plaats komen. Met de hulp van MarketingKarwei weten we dit zowel offline als online voor elkaar te krijgen.”

– Emile Terlouw

> 103% meer website bezoekers.

> #1 op top 25 belangrijkste zoekwoorden.

De oplossing

Voordat we begonnen aan dit project waren we al een tijd bezig met het optimaliseren van de website. Hierbij zijn verschillende zaken aan bod gekomen, zoals het aanpassen van headers, het optimaliseren van dienstenpagina’s en het schrijven van nieuwsartikelen. Deze dragen elk ook bij aan de gratis vindbaarheid. Om Terlouw nog beter in Google vindbaar te maken, zijn er nieuwe pagina’s voor op de website geschreven. Om deze pagina’s te laten scoren, is de interne menu- en linkstructuur ook aanpast. Door “pillar pages” is het makkelijker om op de website te navigeren en te vinden wat je zoekt.

Dit project werd gestart met een zoekwoordenonderzoek: de basis van iedere goede SEO-strategie. Hier vragen we ons af welke zoekwoorden het beste gaan scoren voor Terlouw. De beste zoekwoorden worden uitgekozen om te verwerken in nieuwe pagina’s terwijl al bestaande pagina’s verbeterd worden. Er zijn meer dan 50 nieuwe landingspagina’s geschreven, elk zo ingericht zodat zij het beste gevonden worden in zoekmachines. Door het gebruik van software spotten we daarnaast nog kansen in de teksten en de website. Wanneer deze kansen toegepast worden, leest Google de pagina beter waardoor je beter te vinden bent. De gezondheid van je site is dus erg belangrijk voor je vindbaarheid en positie! Het werk eindigt niet na het schrijven van de landingspagina’s: ook het bijhouden van posities na livegang is van belang. Je wil namelijk niet dat je na een aantal weken weer zakt in de zoekresultaten. De pagina’s die minder goed presteerden dan gehoopt werden aangepast totdat deze wel naar wens scoorden. Door het constante bijhouden en het blijven optimaliseren zijn we uiteindelijk tot dit mooie resultaat gekomen!

Dekstop website Terlouw
Land Rover Terlouw website

Het resultaat

Het is fantastisch om te zien wat voor effect het verbeteren van online vindbaarheid heeft en dat het direct leidt tot verkoop van meer auto’s. We hadden voor de 25 top zoekwoorden een prachtige eerste plek weten te behalen op Google. Daarnaast hebben we in totaal tussen de twee websites (Jaguar en Landrover) een stijging van 103% weten te realiseren. De samenwerking bevalt goed! Gratis vindbaarheid is een constant proces waardoor we nog steeds samen blijven groeien met Terlouw.

Ben jij al goed online vindbaar?