Online marketing en socials voor Zwedak

De uitdaging

De eigenaar Marcel zelf heeft een goed gevoel voor ondernemen maar was naar ondersteuning op het gebied marketing. Al meer dan 4 decennia lang creëert Zwedak Recreatiebouw BV waardevolle herinneringen en vakanties in eigen tuin. Doordat het bedrijf meer dan 2500 zwembaden gebouwd of in onderhoud heeft, weten ze goed wat ze doen. Zwedak heeft een geheel eigen range aan exclusieve zwembaden en recreatieprojecten. Zwedak wilde meer naamsbekendheid in het hogere segment.

Wij hebben het erg druk met zaken die voor ons prioriteit hebben, daardoor komen we niet toe aan belangrijke zaken zoals marketing. Gelukkig hebben wij onze eigen marketeer van MarketingKarwei en zij zorgt ervoor dat we ook op dat gebied een professioneel visitekaartje afleveren. We zijn bewust op zoek gegaan een marketingbureau dat goed bij ons past. Dat wil zeggen: duidelijke taal en geen gebruik van nietszeggend jargon. Dat werkt voor ons het allerbeste!

– Marcel van Baal, Directeur

> Een mooie nieuwe website die past bij zwedak.

> +391% meer verkeer uit social media naar de website

De oplossing

Er is een nieuwe website opgeleverd dat past bij wat Zwedak wil uitstralen naar hun doelgroep. Ook is er een samenwerking met HOOG.Design, een platform voor exclusieve merken, en The Art of Living, een lifestylemagizine op het gebied van luxe wonen. Naast deze samenwerking is het belangrijk voor Zwedak om op social media aanwezig te zijn en hun prachtige projecten te delen, dit gebeurt via LinkedIn, Instagram en Pinterest. Zeker laatste platform is erg interessant is, omdat dit de plek is waar mensen inspiratie doen voor hun huis.

We houden ook de website regelmatig up to date door nieuwe projecten te plaatsen en houden contact met HOOG.Design om ook daar de nieuwe projecten te laten zien. Projecten worden gemaakt door een professionele fotograaf en aan ons de taak om dit allemaal met de fotograaf en de klanten waarbij de zwembaden zijn gerealiseerd goed te regelen. Door gebruik te maken van scherpe fotografie, de website vernieuwend te houden, biedt het een verassende ervaring ook voor de terugkerende klant van Zwedak. Daarnaast zorgen we ervoor dat er referenties op de website komen.

zwedak website 3
zwedak bedrijfsfotografie 2

Het resultaat

De samenwerking met Zwedak verloopt soepel! We hebben aanzienlijk meer social media bereik gekregen vanuit Instagram. Daarmee hebben we ook mooie resultaten geboekt met websiteverkeer. Het verkeer vanuit social media is namelijk met 391% gestegen! Daarnaast hebben we een prachtige website ontworpen waarbij we bijpassende fotografie hebben gebruikt die we zelf hebben gemaakt. Al met al een project met veel successen en een fijne samenwerking! Op naar de volgende uitdaging!

Ben jij al goed online vindbaar?