Privacy- en cookieverklaring MarketingKarwei

 

Inleiding

Wij respecteren de privacy van mensen die persoonsgegevens aan ons verstrekken. De persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt zullen we beveiligen en vertrouwelijk behandelen. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en andere privacyregels.

Deze privacy- en cookieverklaring is bestemd voor al onze klanten met wie wij een overeenkomst hebben, klanten die van onze diensten of website gebruik maken en bezoekers op onze website.

In deze privacyverklaring informeren wij u over de doelen waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij zullen de verkregen persoonsgegevens alleen verwerken voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. Verder leggen wij u uit op welke wijze wij uw persoonsgegevens gebruiken en welke bewaartermijnen wij hanteren.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor de levering van onze diensten. Om u een offerte te kunnen toesturen verzamelen wij uw:

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Overige door u verstrekte informatie als inhoud van uw bericht

Dit doen wij om uw verzoek voor een offerte netjes af te kunnen handelen en ter voorbereiding van de overeenkomst die wij mogelijk met u aangaan. Wij bewaren deze gegevens tot 2 jaar nadat de offerte is verstuurd

Financiële gegevens

Om onze diensten aan u te kunnen leveren, en hiermee de overeenkomst die wij met u sluiten uit te kunnen voeren, moeten wij onze facturen uitsturen. Om ervoor te zorgen dat wij de juiste factuur aan u versturen, verwerken wij uw:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Financiële gegevens
  • Overige door u verstrekte informatie als inhoud van uw bericht

 

Wij bewaren deze gegevens zolang het nodig is om de overeenkomst uit te voeren en tot maximaal zeven jaar daarna. Voor bepaalde financiële gegevens geldt een fiscale bewaartermijn van zeven jaar na het einde van de overeenkomst. Daarnaast vernietigen wij deze persoonsgegevens niet totdat de factuur is betaald en in geval van een procedure voor de duur van deze procedure.

Profilering/retargeting

Uit verschillende bronnen combineren wij uw persoonsgegevens. Dat doen we om u de beste online ervaring te kunnen bieden. Dit doen wij door diverse gegevens van u aan elkaar te koppelen, zoals uw websitebezoek, zoekgeschiedenis, maar ook uw surfgedrag op onze of externe websites. Door uw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op de website of social mediakanalen publiceren, die aansluiten bij uw interesses. Op deze wijze kunnen wij gerichtere aanbiedingen doen, op onze website maar ook via externe advertenties, zoals sociale media.

Wij maken alleen profielen met uw toestemming, wij vragen namelijk de vereiste toestemming voordat wij dit soort cookies gebruiken. Bij het verzamelen en combineren van uw gegevens maken we op de website gebruik van cookies. Wij kunnen aan de hand van cookies bijvoorbeeld zien welke pagina’s op onze website u heeft bezocht, welke advertenties op externe websites aan u zijn getoond en of u ze heeft bekeken of niet, of u geïnteresseerd bent in kortingen en welke pagina’s u heeft aangeklikt. In onderstaande cookietabel treft u een overzicht van alle cookies die we gebruiken, ook voor deze doeleinden.

Leadinfo

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Rotterdam. Deze dienst toont bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de zakelijke bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Wij hebben hier een gerechtvaardigd belang bij, in de vorm van bedrijfsvoering en marketingoogpunt om daarbij aanvullende bedrijfsinformatie op te zoeken. Dit met name omdat bedrijfsinformatie in beginsel niet privacygevoelig is. Het is mogelijk dat de geleverde informatie persoonsgegevens bevat (zoals de naam van de ondernemer) maar de aard van deze persoonsgegevens achten wij onschuldig. Het privacybelang van de ondernemer in deze context weegt naar mijn oordeel niet op tegen het belang van uw klant te weten wie hem bezoekt. Verder wordt het IP-adres zo snel mogelijk vernietigd na het verwerken van het bezoek. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Leadinfo gesloten.   

Marketing Nieuwsflits

Op onze website kunt u aangeven dat u graag onze maandelijkse Marketing Nieuwsflits ontvangt. Door het invullen van dit venster, geeft u toestemming om u te mogen benaderen over marketingtips en nieuwsberichten. Wij versturen enkel een nieuwsbrief wanneer u toestemming geeft. Hiervoor gebruiken wij alleen uw e-mailadres. Wij bewaren uw persoonsgegevens totdat u zich weer afmeldt voor de nieuwsbrief. Op elk moment kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Voor het versturen van de nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. 

Contactformulier

Op onze website kunt u een contactformulier invullen. Door het invullen van dit formulier, gaat u in op ons aanbod om met ons in contact te treden (uitvoering van de overeenkomst). Hiervoor gebruiken wij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele overige gegevens die u invult in het bericht.

Wij bewaren deze persoonsgegevens totdat uw verzoek is afgewikkeld en tot 6 maanden daarna voor het geval u naderhand nog meer vragen heeft zodat wij uw informatie er dan meteen bij kunnen pakken. 

Solliciteren

Heeft u gereageerd op één van onze vacatures of heeft u een open sollicitatie ingestuurd? Dan verwerken wij persoonsgegevens van u om uw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, en ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst.

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Referenties
  • Eventuele overige informatie die u meestuurt met uw sollicitatie

 

Uw sollicitatiegegevens bewaren wij tot maximaal 6 weken nadat de functie is vervuld. Wij bewaren deze gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen in het geval de functie binnen de proeftijd opnieuw vrijkomt. Wanneer we u op dit moment geen functie kunnen aanbieden, kunnen we – met uw toestemming – de sollicitatiegegevens nog een jaar langer bewaren. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door ons een e-mail te sturen. Indien u bij ons komt werken, bewaren wij uw sollicitatiegegevens in uw personeelsdossier. Dit dossier wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is en ten aanzien van de sollicitatiegegevens tot maximaal 2 jaar na indiensttreding.

Een social media- en internet-onderzoek kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Dit is noodzakelijk om te kunnen waarborgen dat bij het aannemen van nieuw personeel ons imago in stand blijft, wij doen dit dan ook op basis van ons gerechtvaardigde belang. Wij zoeken hiervoor op uw naam op Google, en uw eventuele profiel op diverse social media. Dit uiteraard voor zover deze profielen openbaar zijn; wij zullen u niet vragen om ons toegang te verlenen tot een afgeschermde social media-pagina of een connectie met ons te maken. De resultaten van het onderzoek worden met u besproken. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit per e-mail aangeven op het moment dat u solliciteert. 

Worden uw persoonsgegevens beveiligd?

MarketingKarwei neemt passende technische en organisatorische maatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens).

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke u doorgeleiden naar de social media platforms. U krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. Ook kunt u advertenties tegenkomen op uw social mediapagina. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de uw medianetwerken. Als u wilt weten wat de social media platforms doen met uw persoonsgegevens, lees dan de desbetreffende privacyverklaring:

 

Belangrijk: Privacy Shield

Wij zijn ons ervan bewust dat het Privacy Shield ongeldig is verklaard op 16 juli 2020 door het Hof van Justitie van de Europese Unie. Wat de gevolgen hier praktisch van zijn moet nog blijken. Wij zijn momenteel bezig met het onderzoek naar de effecten en mogelijkheden die wij als organisatie kunnen treffen. Zodra hier meer duidelijk over is, passen wij onze werkwijze én privacy- en cookieverklaring hierop aan.

 

Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies van onszelf en van derde partijen. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op uw pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van u:

  • IP-adres
  • Cookie-ID
  • Website- en klikgedrag
  • Refferer-URL

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om uw akkoord voor het gebruik van cookies.

In onderstaande tabel treft u een overzicht van de cookies die wij gebruiken.

Cookie

Soort

Doel

Bewaartermijn

Google Tag Manager

 

Google LLC, Amerika

Privacyverklaring

 

Functioneel

Cookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.

 

Sessie

Google Analytics

Google LLC, Amerika

Privacyverklaring

Analytisch

 

 

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we:

–      een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;

–      Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;

–      verder geen gegevens delen met Google; en

we geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met analytics.

Maximaal 2 jaar

Google DoubleClick

 Google LLC, Amerika

Privacyverklaring

 

Marketing

Deze cookies worden gebruikt om de acties van de websitebezoeker op de website te registreren na het bekijken van of klikken op advertenties. Het doel hiervan is om de effectiviteit te meten en gepersonaliseerde advertenties te tonen.

 

Maximaal 6 maanden

GA Audiences

Google LLC, Amerika

Privacyverklaring

 

Marketing

De cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun onlinewebsitegedrag. Dit betekent dat (o.a.) klikgedrag wordt geregistreerd met het doel om effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde content te laten zien.

 

Maximaal 6 maanden

Hotjar

 

Hotjar,

Malta

Privacyverklaring van Hotjar

Analytisch

Met Hotjar meten we anoniem het gedrag op de website. Onder andere maken we een heatmap van het gedrag op de website. De data is volledig anoniem. Dit cookie komt van _hjid en _hjidcludedinSample en zal gedurende de sessie worden bewaard.

Maximaal 6 maanden

Google Dynamic Remarketing

 

Google LLC, Amerika

Privacyverklaring

Marketing

Deze cookies worden geplaatst, zodat wij relevante advertenties kunnen weergeven aan mensen die onze website al eerder hebben bezocht. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.

Maximaal 1 jaar

Facebook Connect

 

Facebook, Amerika

Privacyverklaring

 

Social Media

Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.  Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.

 

Maximaal 3 maanden

Facebook Custom Audience

 

Facebook, Amerika

Privacyverklaring

 

 

Marketing

Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.  Deze cookies registreren bijvoorbeeld een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.

 

Maximaal 3 maanden

LinkedIn Analytics

 

LinkedIn Corporation, Amerika

Privacyverklaring

 

Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website en deze aan de hand van deze inzichten te verbeteren en hiermee het gebruiksgemak te verhogen.

Maximaal 2 jaar

LinkedIn Ads

 

LinkedIn Corporation, Amerika

Privacyverklaring

 

Marketing

Deze cookies worden geplaatst om het online advertentieaanbod te verbeteren en ons inzicht te geven in onze campagneprestaties.

Maximaal 2 jaar

Diversen:

First party cookies met strikt functionele doeleinden.

 

Functioneel

Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is gegevens voor cookies, het tonen van de cookiebanner etc.

Maximaal 2 jaar

 

 

In- en uitschakelen van cookies

In uw webbrowser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Derde partijen

Wij kunnen uw persoonsgegevens uitsluitend delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust.

Gegevens kunnen worden doorgegeven aan: Mailchimp (e-mailmarketing), Google (advertenties, retargeting, analytics), Hotjar (gedrag op de website), Facebook (advertenties en retargeting), Vimexx (webhosting), Blisss (CRM-systeem), Rabobank (betaalverkeer) en Leadinfo (herkennen van zakelijke bezoekers).

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersover­eenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven evenwel verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan andere derden met uw nadrukkelijke toestemming. 

Derden buiten de EU

Om onze diensten te verlenen kunnen wij uw persoonsgegevens verstrekken aan partijen die zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Wij doen dit alleen indien er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat we een modelovereenkomst van de Europese Commissie gebruiken of afspraken maken over de omgang met persoonsgegevens.

Belangrijk: Privacy Shield

Wij zijn ons ervan bewust dat het Privacy Shield ongeldig is verklaard op 16 juli 2020 door het Hof van Justitie van de Europese Unie. Wat de gevolgen hier praktisch van zijn moet nog blijken. Wij zijn momenteel bezig met het onderzoek naar de effecten en mogelijkheden die wij als organisatie kunnen treffen. Zodra hier meer duidelijk over is, passen wij onze werkwijze én privacy- en cookieverklaring hierop aan.

 

Rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. U hebt de volgende rechten:

  • Recht op inzage: u heeft het recht de persoonsgegevens die wij van u verwerken, in te zien.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht de persoonsgegevens die wij van u verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn.
  • Recht om uw toestemming in te trekken: u kunt uw toestemming altijd eenvoudig intrekken.
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Recht op verwijdering: u kunt ons verzoeken uw persoonsgegevens te verwijderen.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heeft u het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken te laten overdragen naar een derde partij.
  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kunt u verzoeken om het verwerken van uw persoonsgegevens (al dan niet tijdelijk) te beperken wat betekent dat wij minder gegevens van u verwerken.

 

Bij uw verzoek kunnen wij u vragen om u te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan uw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Hoe kan ik dit dan doen?

U kunt een verzoek zoals hierboven bedoeld heel eenvoudig bij ons indienen door contact op te nemen via de onderstaande gegevens in de privacy- en cookieverklaring. Loopt de overeenkomst via je werkgever, dan moet je dit verzoek aan je werkgever sturen.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring voor de meest actuele informatie.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij niet op de juiste manier helpen met vragen over uw privacy, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens:

Voor vragen over onze privacy- en cookieverklaring of vragen omtrent uw rechten, kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

MarketingKarwei B.V.

De heer Kwakkel

Molenveldlaan 130, 6523 RN Nijmegen

Kvk-nummer: 57949107

Tel: 024-2068965

E-mail: info@marketingkarwei.nl

Dit document is voor het laatst aangepast op: 1 september 2020

 

Downloaden als PDF