Reclame Den Bosch

Al jouw reclame-uitingen perfect op elkaar afgestemd!

MarketingKarwei is hét marketingbureau voor al het marketing doe-werk en reclame uitingen in Den Bosch. We zorgen ervoor dat jouw reclame op het juiste moment, met de juiste boodschap, bij de juiste mensen komt. Ons kantoor zit in Nijmegen gevestigd, maar we werken ook in de regio Den Bosch. Hoe dat kan? Onze werkwijze is namelijk dat wij bij klanten op kantoor werken. Dit heeft veel voordelen. Om te beginnen leren we het bedrijf echt kennen, ten tweede zijn we altijd in de buurt voor vragen of om over jouw marketing te sparren en tot slot weten we veel beter wat er speelt in het bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Reclame Den Bosch: wat kunnen jullie voor me doen?

Eigenlijk kunnen we je met alles helpen wat met marketing en reclame te maken heeft. Van strategie tot designwerk en van online marketing tot trainingen. We hebben het allemaal in huis. Het is veel leuker om met jou als ondernemer te sparren over je doelen en wensen voor je bedrijf. We denken graag mee over de juiste strategie en hoe we die gaan uitrollen binnen de organisatie.

Laten we bij het begin beginnen: meer bezoekers naar de website trekken. Zo transformeren we websites om in sites die volledig gefocust zijn op conversies. Want uiteindelijk gaat het daarom. Bezoekers op een website zijn fijn, maar ze moeten natuurlijk wel wat ondernemen. Echter moet je bezoekers wel “sturen” door je site. Dat doen wij door een website conversieverhogend in te richten.
Staat de website helemaal goed? Dan is het zaak om meer gratis (SEO) en betaalde (SEA) bezoekers kennis te laten maken met de website. Ook zorgen we ervoor dat je regelmatig in beeld komt via social mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Reclame Den Bosch: wie gaan mij helpen?

De marketeers van MarketingKarwei staan in de startblokken om jou te helpen met je marketing. Een persoonlijke klik voor ons is heel erg belangrijk. Daarom is de marketeer die voor jou aan de slag gaat, er vanaf de eerste kennismaking direct bij betrokken. Tijdens die eerste kennismaking zijn we heel benieuwd wat je zoekt in een bureau om je te helpen bij je reclame-uitingen. Al onze marketeers hebben één ding gemeen: stuk voor stuk hebben ze als doel het verwezenlijken van de droom van de ondernemer waar ze voor werken! Meer weten over ons team?

Reclame Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?