Reclamebureau Nijmegen

MarketingKarwei is hét marketingbureau van Nijmegen. Heb je hulp nodig bij het online adverteren op jouw social media kanalen of in de zoekmachine Google? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons doel: meetbaar méér omzet genereren door jouw bestaande kanalen zo effectief mogelijk in te zetten. Ons team werkt vanuit Nijmegen, maar ook zeker bij jou op kantoor. Zo kunnen we de lijntjes lekker kort houden. Met onze 5 activiteiten maken wij het verschil tussen denken en doen. Lees hieronder welke activiteiten dat zijn!

Onze unieke werkwijze

Groothandel marketing

Meetbaar omzetverhogend

Werken bij jou op kantoor

WEB

OPTIMALISATIE

 

Website optimalisatie

Reclamebureau Nijmegen

Met een strakke en gebruiksvriendelijke website verhoog je de conversie op je website. Maar wat is nu strak en gebruiksvriendelijk? Dat verschilt toch per persoon? Klopt, zeker! Maar er zijn een aantal basis elementen waarvan is bewezen dat het effect heeft als je deze op orde hebt. Zo leest men altijd van links naar rechts, je past hier jouw menu en navigatie op aan. Daarnaast besluit jouw websitebezoeker in minder dan 7 seconden of hij/zij op jouw website blijft of deze weer verlaat. Bij het optimaliseren van jouw website kijkt het team van MarketingKarwei naar: de lay-out, productomschrijvingen, actieknoppen, referenties en contactformulieren. Lees hier wat we nog meer doen!

ZOEKMACHINE

MARKETING

Zoekmachine optimalisatie

Met Zoekmachine Marketing zorg je ervoor dat je in het zicht komt bij jouw doelgroep. De online concurrentie is moordend tegenwoordig. Een goede positie in Google is daarom van belang. Het vindbaar maken van jouw website doen wij door middel van gratis-en betaalde vindbaarheid. Door teksten te schrijven over zoekwoorden die voor jou relevant zijn én waar Google blij van wordt, kom je hoger in de zoekresultaten terecht. Daarnaast kun je ook zeer effectief adverteren op zoekwoorden, hiermee zorg je dat je in de top 3 komt te staan. Lees hier meer over Zoekmachine Marketing.

SOCIAL

MEDIA

 

Social Media Marketing

Reclamebureau Nijmegen: Met social media Marketing kun je zeer gericht schieten op jouw (potentiële) klanten. De voordelen van Facebook en LinkedIn zijn: dat het zeer eenvoudig te gebruiken is, je met verschillende soorten berichtgevingen kunt werken, de resultaten eenvoudig kunt meten in de statistieken en je een grote doelgroep kunt bereiken. Het optimaal inzetten van social media kost wel veel tijd en energie. Het team van MarketingKarwei helpt je bij het effectief inzetten van jouw social media kanalen. Ons doel is dat jij meer omzet genereert door middel van social media! Lees hier hoe wij dit voor jou aanpakken.

E-MAIL

MARKETING

E-mail marketing 

Hoe kun je E-mail Marketing effectief inzetten? Lastige vraag… Dat hangt namelijk af van een aantal factoren. Om jouw e-mail campagne succesvol te maken is het van belang dat je weet wie je doelgroep is, wat jouw doel is en wat je wilt delen. Daarnaast houd je er rekening mee dat je het spammen voorkomt. Daar wordt niet blij van. De marketeers van MarketingKarwei zijn gespecialiseerd in het schrijven van goede teksten, het aanbrengen van structuur in je campagne én het meetbaar maken van je campagne. Klik hier om te achterhalen hoe wij er voor zorgen dat jouw verstuurde e-mails niet direct in de prullenbak belanden.

SALES

 

 

Sales

Hulp nodig bij jouw salesactiviteiten? Kom maar door! De sales terriërs van MarketingKarwei maken er een sport van om voor jou het beste resultaat te halen uit telefonische acquisitie. Heb je een lijst met (potentiële) klanten die je eigenlijk nog wilt benaderen? Laat het over aan onze verkopers. Zij zorgen dat jij meer afspraken verkrijgt. We helpen je ook bij het nabellen van bijvoorbeeld offertes. Lees hier meer over onze sales activiteiten!

Tarieven MarketingKarwei

Wil jij jouw activiteiten uitbesteden? Dat kan zeker! MarketingKarwei neemt jouw marketing doe-werk uit handen. Jij kunt je dan richten op het werk waar jij gelukkig van wordt. Je zit bij MarketingKarwei nergens aan vast en wij werken niet met contracten of abonnementen. Jij beslist hoeveel uur je ons per week of per maand nodig hebt. Wekelijks ontvang je van ons een update met daarin de kosten en opbrengsten van het werk wat we voor jou hebben uitgevoerd! Bereken hieronder gerust wat het kost om een van onze topsporters in te zetten!

Ploeg

De ploeg van MarketingKarwei bestaat een groep van enthousiaste marketeers die er een sport van maken om meer omzet te genereren voor onze klanten. Maak gerust eens kennis! Vinden we leuk! We komen dan naar jou toe om te kijken hoe we dit voor jouw organisatie kunnen doen.

Klanten MarketingKarwei

Onze klanten zij al tevreden met de werkwijze van MarketingKarwei! Nu jij nog! Lees onze betrouwbare referenties. Samen gaan we voor meetbaar meer omzet én het beste resultaat.

SAMEN UW OMZET VERHOGEN? GA DE UITDAGING MET ONS AAN!

ADRES

Molenveldlaan 130

Postcode

6523 RN Nijmegen

Telefoonnummer

0800-4444884

E-mail

info@marketingkarwei.nl