Reclamebureau Nijmegen

MARKETINGKARWEI ALS RECLAMEPARTNER!

Ben je op zoek naar een reclamebureau in Nijmegen en omstreken? Welkom bij MarketingKarwei! Wij zijn een marketing- en reclamebureau dat jou als ondernemer volledig ontzorgd. Hoe we dat doen? Met behulp van strategie, creativiteit, online marketing en trainingen. We werken het liefst bij onze klanten op kantoor. Dit doen we omdat we je medewerkers en het bedrijf dan echt leren kennen én we op die manier het maximale halen uit alle marketingactiviteiten. Het belangrijkste is om te meten wat de investering in marketing oplevert. Met een hele simpele berekening maken we inzichtelijk wat de marketing kost maar vooral: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt! Wil jij net als onze andere klanten meer plezier en omzet halen uit marketing? Neem dan contact met ons op!

Waar kunnen wij je als reclamebureau Nijmegen mee helpen?

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met het kiezen van het juiste reclamekanaal? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Maar we helpen ook met het bouwen van een website, het optimaliseren van een website, de strategie van je bedrijf, een andere manier van werken, gratis vindbaarheid, betaalde vindbaarheid, projectmanagement, sociale media, e-mailmarketing en sales. Lees hier meer over onze werkzaamheden. We helpen je van A tot Z en het grote voordeel is: jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Geen abonnementen of contracten, daar houden wij niet van. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage met daarin de kosten en opbrengsten van ons werk.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Reclamebureau Nijmegen: wie zijn jullie?

Wij zijn een fris en enthousiast team van marketeers. Voor ons is het belangrijk dat we plezier hebben tijdens het adviseren en uitvoeren van jouw marketingplannen. Hier hechten we veel waarde aan. Dat is de reden dat we het zo belangrijk vinden om onze klanten goed te leren kennen. Ons stralende team staat voor je klaar! We zijn gemotiveerd en denken altijd vanuit de klant. We geven je marketingadvies en nemen je marketing doe-werk uit handen. Tijdrovend werk waar jij als ondernemer juist geen tijd voor hebt. Geen probleem, doen wij voor je!

Reclamebureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?