image-2019-02-21 (3)

Sales & acquisitie

Tikkeltje eigenwijze manier van dromen delen

Samen komen we erachter wat de dromen van jouw bedrijf zijn. We bepalen een strategie, omdat wij geloven in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Met behulp van sales en acquisitie gaan we dit waar maken, maar dan wel op een tikkeltje eigenwijze manier. Wij vertrouwen namelijk op creativiteit en echtheid. Geen neppe verkooppraatjes, maar ‘gekocht worden’. Door het delen van een verhaal kunnen we klanten vinden en boeien, zelfs zonder commerciële verkooppraatjes.

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Écht plezier overbrengen

Heb jij nieuwe klanten en klantafspraken nodig voor het waarmaken van jouw droom? Dan raden wij je aan om ons te laten focussen op sales. We zijn er namelijk van overtuigd dat unieke verhalen delen en écht plezier overbrengen tijdens een telefoongesprek zorgen voor interesse in een bedrijf. Maar sales kan ook ingezet worden voor het nabellen van ‘slapende’ klanten, het nabellen van offertes, het opschonen van je CRM-systeem, een klanttevredenheidsonderzoek of marktonderzoek, het nabellen van e-mailacties, contact leggen met websitebezoekers en ondersteuning op het gebied van beurzen en klantendagen.

sales en acquisitie
MarketingKarwei team

Klanten vinden en boeien

Wat wij belangrijk vinden? Jouw bedrijf en de dromen leren kennen. Alleen dan kunnen we scoren met behulp van sales. Zo leren we namelijk bellen volgens het DNA van je bedrijf. En we maken het persoonlijk. We hebben geen minimaal aantal belletjes per uur waardoor we de tijd kunnen nemen voor je (potentiële) klanten. Dit gaat je helpen om die dromen te bereiken.

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Daarnaast zorgen we elke maand voor een overzicht van de kosten & opbrengsten van onze sales en acquisitie. Zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten en kunnen we op basis hiervan het bellen nog meer aanscherpen.