Sales uitbesteden

Haal meer klanten binnen via sales

Sales is écht een vak apart. Door sommige geliefd, maar door velen niet. En dan doelen we vooral op telefonische acquisitie. Brr. Staan je nekharen al overeind? We hebben het hier over sales op de oude en traditionele manier. Met namen als ‘koud’, ‘lauw’ of ‘warm’ bellen. Binnen MarketingKarwei hebben wij een aantal marketeers die gespecialiseerd zijn in sales. Deze marketeers hebben hun eigen – tikkeltje eigenwijze – manier om voor jou nieuwe klanten binnen te halen. Zij verstaan het vak. De ideale oplossing? Sales uitbesteden aan MarketingKarwei. Lees verder en kom te weten hoe wij te werk gaan.

Sales uitbesteden: hoe kan dat ons bedrijf helpen?

Sales kan op verschillende manieren worden ingezet. Via sales heb je veel contact met jouw (potentiële) klanten. Wij kunnen op verschillende manieren jouw bedrijf helpen met sales. Zo gebruiken we het om afspraken te maken met nieuwe klanten. Met daarbij het doel om jouw klantenbestand uit te breiden. Wij bellen ook ‘slapende’ bestaande klanten voor jouw bedrijf op. We gaan dan achterhalen waarom ze op dit moment geen actieve klant zijn. Hierdoor weten we wat er moet gebeuren zodat ze dit in de toekomst wel weer worden. Maar dit is niet het enige waarbij we helpen. We helpen onder andere ook met: het nabellen van offertes, het aanvullen van CRM-systemen, contact leggen met websitebezoekers, het nabellen van e-mail acties of het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Sales uitbesteden: onze werkwijze

De marketeers van Marketingkarwei zijn echte sales tijgers die plezier hebben in het voeren van (telefoon) gesprekken. Wat wij belangrijk vinden? Jouw bedrijf en dromen leren kennen. Alleen dan kunnen we scoren met sales. Wij willen leren hoe wij kunnen bellen volgens het DNA van jouw bedrijf. Als we bellen, dan maken we dit persoonlijk. Wij passen onze communicatie aan het type gesprek en het type klant aan. Een ideale manier om klanten binnen te halen via sales uitbesteden.

Jij bepaalt zelf hoe veel uur per week je ons inzet. Elke maand zorgen we voor een overzicht van de gemaakte kosten en behaalde opbrengsten. Dus geen onverwachte kosten en zichtbare resultaten. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Sales uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over sales

Blog buitendienst LinkedIn
4 min | 
13 jan 2021

Je buitendienst alleen maar onderweg via LinkedIn afspraken – kan dat?

LinkedIn groeit hard in Nederland. Inmiddels maken zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik van LinkedIn. De manier waarop mensen LinkedIn gebruiken, verschilt behoorlijk…

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

sales en marketing blog
4 min | 
14 mei 2020

Sales en marketing: samen op de apenrots

In iedere B2B-organisatie is het belangrijk dat marketing en sales samenwerken om het maximale te behalen uit nieuwe en bestaande klanten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?