Sales werk uitbesteden

MARKETINGKARWEI REGELT HET

Ben jij op zoek naar een bedrijf aan wie jij je sales werk kan uitbesteden? MarketingKarwei helpt je hierbij! Heb je zelf geen tijd om te onderzoeken wie jouw site bezoeken of bezig te gaan met telefonische acquisitie? Bij MarketingKarwei zijn er marketeers die gespecialiseerd zijn in sales en acquisitie. Zij zorgen ervoor dat ze jouw leads achterhalen en je geen mooie kansen misloopt. Door onze aanpak halen wij nieuwe klanten voor jou binnen. Wil jij graag je sales werk uitbesteden aan MarketingKarwei? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Hoe werkt sales werk uitbesteden?

Als je nog niet eerder hebt gewerkt met sales werk uitbesteden snappen we dat je hier wat extra informatie over wilt. Sales werk bestaat uit verschillende facetten. Zo wordt er gewerkt met leads, maar kan er ook gebeld worden naar ‘slapende klanten’. Daarnaast is het nabellen van offertes of e-mailacties ook een belangrijk onderdeel van sales werk, net zoals het opschonen en bijhouden van je CRM-systeem of juist het houden van een klanttevredenheidsonderzoek. Sales werk is dus erg breed en als jij hier ondersteuning bij kunt gebruiken ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij vertrouwen op onze creativiteit en echtheid. Niet bellen met neppe verkooppraatjes, maar echt ‘gekocht worden’. Ons doel is om klanten te vinden te boeien voor jouw bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Aan wie kan ik mijn sales werk uitbesteden?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau uit Nijmegen. Onze marketeers werken door heel Nederland, dus ook bij jou op kantoor! In ons team zijn er échte sales-experts te vinden die voor jou aan de slag gaan. Door bij jou op kantoor te werken worden we echt onderdeel van het team en kunnen we snel schakelen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons wil inzetten voor jouw saleswerkzaamheden. Ben je benieuwd naar wat MarketingKarwei voor jou kan betekenen en wil je graag met ons aan de slag?

Sales werk uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over sales

Blog buitendienst LinkedIn
4 min | 
13 jan 2021

Je buitendienst alleen maar onderweg via LinkedIn afspraken – kan dat?

LinkedIn groeit hard in Nederland. Inmiddels maken zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik van LinkedIn. De manier waarop mensen LinkedIn gebruiken, verschilt behoorlijk…

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

sales en marketing blog
4 min | 
14 mei 2020

Sales en marketing: samen op de apenrots

In iedere B2B-organisatie is het belangrijk dat marketing en sales samenwerken om het maximale te behalen uit nieuwe en bestaande klanten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?