SEA Arnhem

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Heeft jouw bedrijf hulp nodig met de online vindbaarheid? MarketingKarwei kan jouw bedrijf helpen met SEA in Arnhem. Door middel van Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google staat. SEA is zoekmachine adverteren en is een betaalde manier om jouw vindbaarheid te vergroten. Door SEA goed toe te passen zorgen we ervoor dat toekomstige bezoekers jouw website makkelijk zullen vinden. Benieuwd naar wie voor jou SEA kan verzorgen?

SEA Arnhem: hoe gaat MarketingKarwei te werk?

Bij SEA is het belangrijk dat jouw klanten jouw bedrijf in Arnhem weten te vinden. Belangrijker voor jou als bedrijf is om te weten waar jouw klanten op zoeken! We beginnen dan ook altijd met een zoekwoordenonderzoek. Een zoekwoordenonderzoek laat ons zien op welke verschillende termen mensen zoeken om bij jouw bedrijf uit te komen. Op deze woorden zetten we dan ook in als het op zoekmachine adverteren aankomt. Zo halen we het meeste uit jouw budget! Daarnaast is het ook belangrijk om klanten op jouw website te laten blijven, nadat ze je hebben gevonden. Door jouw website te optimaliseren zorgen we ervoor dat eventuele fouten uit de website worden gehaald en dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt wordt. Als jouw website makkelijk te gebruiken is, is de kans groter dat jouw bezoekers actie zullen ondernemen! Dit leidt tot meer conversies voor jouw bedrijf. Wil je samen met ons groeien? Kijk dan eens bij de andere diensten die MarketingKarwei te bieden heeft!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgen er SEA in Arnhem?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. Ons team heeft daarnaast échte SEA experts die ervoor zorgen dat jij hoger in Google komt te staan. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we verzorgen ook graag SEA in Arnhem voor jou! Onze marketeers werken namelijk door heel Nederland, dus ook bij jou op kantoor. Zo hebben we goed contact met jouw bedrijf en kunnen we snel schakelen. Zo worden we écht onderdeel van jouw team. Daarnaast bepaal jij hoeveel uur jij ons per week in wilt zetten. Ben jij nou enthousiast geworden over MarketingKarwei en onze werkwijze?

SEA Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?