SEO Accountants

VERBETER DE ONLINE VINDBAARHEID VAN JOUW ACCOUNTANTSKANTOOR

Accountantskantoren hebben een aantal belangrijke uitdagingen. Zo is het moeilijk om nieuwe leads te verkrijgen en klanten aan te trekken, omdat bedrijven niet snel switchen van accountant. Daarnaast gaat het aantrekken van nieuwe klanten vooral via het bestaande netwerk en nog niet veel via online kanalen. Zonde, want hier liggen grote kansen om te groeien met jouw onderneming. Een belangrijke tool is zoekmachine marketing, bestaande uit gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). Hoe hoger jouw website staat in Google, hoe groter de kans op meer leads en nieuwe klanten. Het vergt echter veel tijd en moeite om dit voor elkaar te krijgen. Als je dit als accountantskantoor zelf doet, dan gaat dat ten koste van je hoofdwerkzaamheden. Het inschakelen van een marketingbureau is dan de oplossing. MarketingKarwei is gespecialiseerd in SEO voor accountantskantoren. Door het SEO-proof maken van jouw website zorgen wij ervoor dat jij meer leads verkrijgt en nieuwe klanten aantrekt. Weten hoe het is gesteld met de vindbaarheid van jouw website? Vraag dan hieronder onze SEO quickscan aan.

SEO voor accountants: onze werkwijze

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is om de gratis vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het is belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachines, want veel potentiële klanten gaan tegenwoordig online op zoek naar een nieuwe accountant. We verbeteren de online marketing van accountants door onder andere de content te optimaliseren en de website technisch helemaal in orde te maken. Wij beginnen altijd met een zoekwoordenonderzoek.

Hierin analyseren we niet alleen de woorden waarop jij gevonden wil worden, maar ook de woorden die de websitebezoekers van jou en je concurrenten nu al intypen. De meest relevante zoekwoorden verwerken we in huidige en nieuwe SEO website teksten. Voorbeelden hiervan zijn blogartikelen die de expertises van jouw onderneming laten zien. Dit is slechts een klein deel van onze aanpak om voor jouw als accountant de SEO te verbeteren. Wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan hier contact met ons op. 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO voor accountants: waarom MarketingKarwei?

MarketingKarwei heeft al meerdere accountantskantoren helpen groeien met marketing. Hierdoor weten we precies wat er speelt in deze sector. Naast het uitbreiden van het klantenbestand ligt er ook een uitdaging bij het aantrekken van nieuwe en goede werknemers. Employer branding kan hieraan bijdragen. Lees er meer over in onze blogs. Wil je weten hoe wij de employer branding voor accountantskantoren aanpakken? Klik dan hier.

Maar wat maakt ons zo uniek? Wij werken bij jou op kantoor als een medewerker van het team. Hierdoor weten we precies hoe het bedrijf van binnenuit eruit ziet en zijn we in staat de complexe materie snel te snappen. Zo kunnen we dit ook snel vertalen naar jouw online kanalen. Daarnaast zijn we een full-service marketingbureau: alles onder één dak. We verzorgen niet alleen de SEO voor accountants, maar kijken naar de gehele internet marketing voor accountantskantoren. Klik hier om al onze diensten te bekijken.

Enthousiast geworden? Vraag hieronder alvast een vrijblijvende offerte aan en laat ons jouw accountantskantoor helpen groeien.

SEO Accountants team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?