SEO advies Amsterdam

GRATIS VINDBAARHEID VAN JOUW WEBSITE VERBETEREN

Bijna elke zoektocht naar een nieuw product begint tegenwoordig online. Wanneer (potentiële) klanten via internet op zoek gaan naar een product of dienst die jij aanbiedt, dan wil je natuurlijk dat zij op jouw website terechtkomen. Hiervoor zul je hoger moeten staan in de zoekmachines dan je concurrenten. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan is SEO advies in Amsterdam iets voor jou! SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel van SEO laat je gratis een website of webpagina hoger scoren in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Bij MarketingKarwei zijn we hierin gespecialiseerd en geven we SEO advies in Amsterdam. Daarnaast helpen we je ook nog eens met de uitvoering ervan. Benieuwd naar wat we naast SEO advies Amsterdam nog meer voor je kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op, dat vinden we leuk!

SEO advies Amsterdam: wat doen jullie?

Bij MarketingKarwei geven we je met alle plezier SEO advies in Amsterdam. Zodat jouw website beter online vindbaar wordt. Want SEO, ofwel gratis vindbaarheid, is slechts één onderdeel van zoekmachine marketing. Het andere onderdeel is SEA, ofwel betaalde vindbaarheid. Wij raden je aan om een combinatie van de twee te gebruiken. Want op de korte termijn zorgt betaalde vindbaarheid ervoor dat je beter zichtbaar bent. De advertenties die je maakt hebben namelijk meteen effect, maar het kost wel geld. Daarom is het op de lange termijn slim om ook in te zetten op gratis vindbaarheid (SEO).

Door het doen van een zoekwoordenonderzoek weten wij precies welke woorden jouw websitebezoekers intypen voordat ze op je website komen. Vervolgens gebruiken wij deze woorden bij het schrijven van nieuwe teksten voor je website, bij het optimaliseren van de huidige teksten en bij het opzetten van Google Ads campagnes. Wil je zien wat we naast SEO advies in Amsterdam voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO advies Amsterdam: wie zijn jullie?

Ons team bestaat uit de ideale mix van hoogopgeleide marketingexperts. Kijk ze op de foto hiernaast eens stralen! Creatief denken en digitaal doen: dat is onze filosofie. Op die manier willen we samen klanten vinden, boeien en binden aan jouw onderneming. Voor SEO advies Amsterdam zit je bij ons goed!

Wij werken het liefst bij jou op kantoor, zodat we erachter komen wat jouw bedrijf nodig heeft. Daardoor worden we écht onderdeel van het team en leren het DNA van je bedrijf kennen. Op deze manier boeken we meetbaar en zichtbaar vooruitgang. Hiervoor hebben we een simpele methode ontwikkeld. Twee keer per jaar meten we precies hoeveel extra omzet je verdiend hebt door marketing. Gaaf hé! SEO advies in Amsterdam, maar is jouw bedrijf niet gevestigd in Amsterdam? Dat is helemaal geen probleem! Onze marketeers reizen het hele land door om onze klanten te helpen met marketing. Wil je concreet weten wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan alvast een offerte aan.

SEO advies Amsterdam team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?