SEO Hoofddorp

SEO ALMERE: VERBETER JOUW GRATIS ONLINE VINDBAARHEID

MarketingKarwei helpt jouw bedrijf met SEO in Almere en omgeving. Zo zoekt tegenwoordig bijna iedereen op zoekmachines zoals Google en worden er met de dag nieuwe ondernemingen opgericht. Omdat je deze concurrentie voor wil blijven is het belangrijk om hoog te staan in de zoekmachines. Het is bewezen dat maar liefst 95% van de mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina op Google. Een goede SEO strategie kan ervoor zorgen dat jij met jouw bedrijf in Almere of omgeving bovenaan komt te staan in de zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization en het is een gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Interesse in SEO voor jouw bedrijf in Almere en wil je meer weten over SEO? Klik dan hieronder.

SEO Almere: hoe doet MarketingKarwei dat?

Met SEO Almere bedoelen we de gratis vindbaarheid in de zoekmachines. Door een goede SEO strategie zorg je ervoor dat (potentiële) klanten jouw website als één van de eerste zien op zoekmachines zoals Google. Hoe hoger je scoort in Google, hoe meer websitebezoekers en hierdoor is de kans op conversies groter. Maar hoe doen we dit bij MarketingKarwei? Wij gaan uit van een combinatie van SEO, gratis vindbaarheid, en SEA, betaalde vindbaarheid.

Het begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. Hieruit bepalen we welke zoekwoorden we gaan gebruiken om jouw website en Google advertenties te optimaliseren. Met SEO verbeteren wij je huidige webpagina’s en schrijven we nieuwe pagina’s. Creatieve content en design staan hierbij centraal. Door middel van SEA richten we jouw Google Adwords campagnes in zodat je direct bovenaan komt te staan in Google. Daarom ben je voor SEO in Almere bij MarketingKarwei aan het juiste adres dus neem contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Almere: wie zijn jullie?

SEO Almere, maar jouw onderneming is niet gevestigd in Almere? Dat is helemaal geen probleem voor ons. Want wij zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar wij helpen onze klanten door heel Nederland. Omdat onze marketeers bij jou op kantoor werken, houden we de lijntjes kort en komen we achter het échte DNA van jouw bedrijf. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we jou op deze manier het beste kunnen ondersteunen. SEO Almere is daarom geen probleem!

Ons team bestaat uit een mix van marketing tijgers met een HBO of universitaire achtergrond. Creatief denken en digitaal doen: dat is waar MarketingKarwei voor staat. Met deze filosofie in het achterhoofd zorgen we ervoor dat we de beste en mooiste SEO content maken die helemaal past binnen de visie van jouw bedrijf. Ben je nu helemaal enthousiast geworden? Wat gaaf! Want wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan.

SEO Almere team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?