seo-utrecht

GRATIS VINDBAARHEID VAN JOUW WEBSITE VERBETEREN 

Tegenwoordig begint bijna elke zoektocht naar een (nieuw) product online. Wanneer (potentiële) klanten via internet op zoek gaan naar een product of dienst die jij aanbiedt, dan wil je natuurlijk dat zij op jouw website terechtkomen. Hiervoor is het belangrijk om hoger in de zoekmachines te verschijnen dan je concurrenten. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan is SEO in Amersfoort misschien iets voor jou! Want SEO staat voor Search Engine Optimization. Door SEO laat je gratis een website of webpagina hoger scoren in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Kortom,  bij MarketingKarwei zijn we hierin gespecialiseerd en helpen we je ook nog eens met de uitvoering ervan. Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op, dat vinden we leuk! 

SEO Amersfoort: wat houdt het in?

Waar moet ik bij denken bij SEO in Amersfoort? Bij MarketingKarwei zijn we gespecialiseerd in SEO. SEO, ofwel gratis vindbaarheid, is slechts één onderdeel van zoekmachine marketing https://marketingkarwei.nl/seo-sea-google/. Het andere onderdeel is SEA, ofwel betaalde vindbaarheid. Wij raden je aan om een combinatie van de twee te gebruiken.

Op de korte termijn zorgt betaalde vindbaarheid ervoor dat je beter zichtbaar bent. De advertenties die je maakt hebben namelijk meteen effect, maar het kost wel geld. Op de lange termijn is het daarom slim om ook in te zetten op gratis vindbaarheid (SEO). Door het doen van een zoekwoordenonderzoek weten wij precies welke woorden jouw websitebezoekers intypen voordat ze op je website komen. Want deze woorden gebruiken wij bij het schrijven van nieuwe teksten voor je website, bij het optimaliseren van de huidige teksten en bij het opzetten van Google Ads campagnes. Wil je zien wat we naast SEO advies in Amersfoort voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina.

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Amersfoort: wie zijn jullie?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit de ideale mix van hoogopgeleide marketingexperts. Kijk ze op de foto hiernaast eens stralen! Creatief denken en digitaal doen: dat is onze filosofie. Op die manier willen we samen klanten vinden, boeien en binden aan jouw onderneming. Wij werken het liefst bij jou op kantoor, zodat we erachter komen wat jouw bedrijf nodig heeft. We worden onderdeel van het team en leren zo het DNA van je bedrijf écht kennen. Hierdoor boeken we meetbaar en zichtbaar vooruitgang. Hiervoor hebben we een simpele methode ontwikkeld. Twee keer per jaar meten we precies hoeveel extra omzet je verdiend hebt door marketing. 

Gaaf hè! Wil je ook SEO advies, maar is jouw bedrijf niet gevestigd in Amersfoort? Dat is helemaal geen probleem. Onze marketeers reizen het hele land door om onze klanten te helpen met marketing. Vraag een offerte aan om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.  

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?