seo-utrecht

GRATIS VINDBAARHEID VAN JOUW WEBSITE VERBETEREN 

Tegenwoordig begint bijna elke zoektocht naar een (nieuw) product online. Wanneer (potentiële) klanten via internet op zoek gaan naar een product of dienst die jij aanbiedt, dan wil je natuurlijk dat zij op jouw website terechtkomen. Hiervoor is het belangrijk om hoger in de zoekmachines te verschijnen dan je concurrenten. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan is SEO in Amersfoort misschien iets voor jou! Want SEO staat voor Search Engine Optimization. Door SEO laat je gratis een website of webpagina hoger scoren in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Kortom,  bij MarketingKarwei zijn we hierin gespecialiseerd en helpen we je ook nog eens met de uitvoering ervan. Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op, dat vinden we leuk! 

SEO Amersfoort: wat houdt het in?

Waar moet ik bij denken bij SEO in Amersfoort? Bij MarketingKarwei zijn we gespecialiseerd in SEO. SEO, ofwel gratis vindbaarheid, is slechts één onderdeel van zoekmachine marketing. Het andere onderdeel is SEA, ofwel betaalde vindbaarheid. Wij raden je aan om een combinatie van de twee te gebruiken.

Op de korte termijn zorgt betaalde vindbaarheid ervoor dat je beter zichtbaar bent. De advertenties die je maakt hebben namelijk meteen effect, maar het kost wel geld. Op de lange termijn is het daarom slim om ook in te zetten op gratis vindbaarheid (SEO). Door het doen van een zoekwoordenonderzoek weten wij precies welke woorden jouw websitebezoekers intypen voordat ze op je website komen. Want deze woorden gebruiken wij bij het schrijven van nieuwe teksten voor je website, bij het optimaliseren van de huidige teksten en bij het opzetten van Google Ads campagnes. Wil je zien wat we naast SEO advies in Amersfoort voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina.

 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Amersfoort: wie zijn jullie?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit de ideale mix van hoogopgeleide marketingexperts. Kijk ze op de foto hiernaast eens stralen! Creatief denken en digitaal doen: dat is onze filosofie. Op die manier willen we samen klanten vinden, boeien en binden aan jouw onderneming. Wij werken het liefst bij jou op kantoor, zodat we erachter komen wat jouw bedrijf nodig heeft. We worden onderdeel van het team en leren zo het DNA van je bedrijf écht kennen. Hierdoor boeken we meetbaar en zichtbaar vooruitgang. Hiervoor hebben we een simpele methode ontwikkeld. Twee keer per jaar meten we precies hoeveel extra omzet je verdiend hebt door marketing. 

Gaaf hè! Wil je ook SEO advies, maar is jouw bedrijf niet gevestigd in Amersfoort? Dat is helemaal geen probleem. Onze marketeers reizen het hele land door om onze klanten te helpen met marketing. Vraag een offerte aan om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.  

seo-utrecht-team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?