SEO Arnhem

BOVENAAN IN DE ORGANISCHE ZOEKRESULTATEN

Natuurlijk wil jij met jouw website bovenaan staan in de zoekmachines. Je kan dit bereiken door middel van SEO, ook wel search engine optimization of zoekmachine optimalisatie genaamd. SEO is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing, dat ervoor zorgt dat je bovenaan in zoekmachines zoals Google komt te staan. De online concurrentie is moordend tegenwoordig. Daarbij komt ook nog kijken dat (potentiële) klanten vaak alleen op de eerste twee pagina’s zoeken naar mogelijke opties. Erg belangrijk dus dat je op deze pagina’s te vinden bent. De reden dat je op deze pagina terecht gekomen bent, is waarschijnlijk omdat je hebt gezocht naar SEO Arnhem.

Wij kunnen ervoor zorgen dat ook jij met jouw bedrijf op de eerste twee pagina’s komt te staan. Hierdoor ben je beter vindbaar voor klanten. MarketingKarwei is dé specialist op het gebied van SEO in Arnhem. Lees hieronder verder om te weten te komen waarom wij specialist zijn in SEO Arnhem en hoe wij dat doen.

SEO Arnhem - hoe doen jullie dat?

Als we voor jou de SEO in Arnhem gaan verzorgen, beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Met een zoekwoordenonderzoek kijken we waar jouw websitebezoekers op zoeken en hoe ze op jouw site terecht komen. Ook kijken we naar de hoeveelheid concurrentie op de verschillende zoekwoorden. Hierdoor kunnen we ons op belangrijke en relevante zoekwoorden gaan focussen. Deze zoekwoorden zijn de basis voor de vervolgstappen.

Het proces van SEO in Arnhem gaat verder met het kijken naar verbeterpunten voor je huidige website. Wij zorgen er ook voor dat de website geoptimaliseerd wordt. Hierdoor worden onder andere de leesbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. Daarna gaan we aan de slag met het schrijven van nieuwe pagina’s op basis van de zoekwoorden. Dit doen we door middel van creatieve content en design. Hierdoor word je niet alleen beter gevonden in zoekmachines, maar je laat ook meteen een goede indruk achter wanneer (potentiële) klanten op jouw website komen. De website is immers het visitekaartje van het bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Arnhem - wie gaan je helpen?

Ons bedrijf bestaat uit een dynamische mix van hoogopgeleide marketeers. Wij hanteren een efficiënte en persoonlijke werkwijze. Hierom werken het liefste bij jou op kantoor. Zo werken we onder andere voor klanten in Nijmegen, Zwolle en Den Bosch, dus ook bij jou in Arnhem! Onze visie is namelijk dat wij jouw bedrijf pas echt goed leren kennen als we bij jou op locatie werken. Door op locatie te werken worden we écht onderdeel van het team, waardoor we beter leren wie jullie echt zijn. Hierdoor kunnen wij in Arnhem SEO content maken die helemaal aansluit bij de visie en het DNA van het bedrijf. Wanneer wij voor jou werken dan bepaal je zelf hoeveel uur per week je ons wil inzetten. Dat is pas flexibel. Als je interesse hebt in het verbeteren van de SEO voor jouw bedrijf in Arnhem, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen gezellig bij je langs om te sparren over jouw marketingactiviteiten.

SEO arnhem team

Wekelijks werken we aan groei voor jouw bedrijf

We kunnen zelf wel uitleggen hoe wij te werk gaan, maar het is natuurlijk veel waardevolle om dit van onze klanten te horen. Met hen werken we samen om hun dromen werkelijkheid te maken. Nieuwsgierig hoe?

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?