SEO Arnhem

BOVENAAN IN DE ORGANISCHE ZOEKRESULTATEN

Natuurlijk wil jij met jouw website bovenaan staan in de zoekmachines. Je kan dit bereiken door middel van SEO, ook wel search engine optimization of zoekmachine optimalisatie genaamd. SEO is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing, dat ervoor zorgt dat je bovenaan in zoekmachines zoals Google komt te staan. De online concurrentie is moordend tegenwoordig. Daarbij komt ook nog kijken dat (potentiële) klanten vaak alleen op de eerste twee pagina’s zoeken naar mogelijke opties. Erg belangrijk dus dat je op deze pagina’s te vinden bent. De reden dat je op deze pagina terecht gekomen bent, is waarschijnlijk omdat je hebt gezocht naar SEO Arnhem.

Wij kunnen ervoor zorgen dat ook jij met jouw bedrijf op de eerste twee pagina’s komt te staan. Hierdoor ben je beter vindbaar voor klanten. MarketingKarwei is dé specialist op het gebied van SEO in Arnhem. Lees hieronder verder om te weten te komen waarom wij specialist zijn in SEO Arnhem en hoe wij dat doen.

SEO Arnhem - hoe doen jullie dat?

Als we voor jou de SEO in Arnhem gaan verzorgen, beginnen we met een zoekwoordenonderzoek. Met een zoekwoordenonderzoek kijken we waar jouw websitebezoekers op zoeken en hoe ze op jouw site terecht komen. Ook kijken we naar de hoeveelheid concurrentie op de verschillende zoekwoorden. Hierdoor kunnen we ons op belangrijke en relevante zoekwoorden gaan focussen. Deze zoekwoorden zijn de basis voor de vervolgstappen.

Het proces van SEO in Arnhem gaat verder met het kijken naar verbeterpunten voor je huidige website. Wij zorgen er ook voor dat de website geoptimaliseerd wordt. Hierdoor worden onder andere de leesbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. Daarna gaan we aan de slag met het schrijven van nieuwe pagina’s op basis van de zoekwoorden. Dit doen we door middel van creatieve content en design. Hierdoor word je niet alleen beter gevonden in zoekmachines, maar je laat ook meteen een goede indruk achter wanneer (potentiële) klanten op jouw website komen. De website is immers het visitekaartje van het bedrijf.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Arnhem - wie gaan je helpen?

Ons bedrijf bestaat uit een dynamische mix van hoogopgeleide marketeers. Wij hanteren een efficiënte en persoonlijke werkwijze. Hierom werken het liefste bij jou op kantoor. Zo werken we onder andere voor klanten in Nijmegen, Zwolle en Den Bosch, dus ook bij jou in Arnhem! Onze visie is namelijk dat wij jouw bedrijf pas echt goed leren kennen als we bij jou op locatie werken. Door op locatie te werken worden we écht onderdeel van het team, waardoor we beter leren wie jullie echt zijn. Hierdoor kunnen wij in Arnhem SEO content maken die helemaal aansluit bij de visie en het DNA van het bedrijf. Wanneer wij voor jou werken dan bepaal je zelf hoeveel uur per week je ons wil inzetten. Dat is pas flexibel. Als je interesse hebt in het verbeteren van de SEO voor jouw bedrijf in Arnhem, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen gezellig bij je langs om te sparren over jouw marketingactiviteiten.

SEO arnhem team

Wekelijks werken we aan groei voor jouw bedrijf

We kunnen zelf wel uitleggen hoe wij te werk gaan, maar het is natuurlijk veel waardevolle om dit van onze klanten te horen. Met hen werken we samen om hun dromen werkelijkheid te maken. Nieuwsgierig hoe?

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?