SEO bedrijf Amsterdam

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben jij op zoek naar een SEO bedrijf in Amsterdam? MarketingKarwei is hét SEO bedrijf in Amsterdam. Heb jij een tiptop website, maar merk je dat jouw website nog niet bovenaan komt te staan in Google? Dan is het wellicht tijd om een SEO bedrijf uit Amsterdam in te zetten.

Het is bewezen dat 95% van de websitebezoekers alleen op de eerste pagina zoekt. De vindbaarheid van jouw website is daarom super belangrijk. Als SEO bedrijf in Amsterdam helpen wij je graag met het verbeteren en optimaliseren van jouw SEO. Tegenwoordig begint bijna elke zoektocht naar een merk of bedrijf online. Potentiële klanten gaan in zoekmachines op zoek naar producten of diensten die jouw bedrijf verkoopt. Daar is het belangrijk is dat jij dan goed vindbaar bent. Bij MarketingKarwei weten wij hoe wij dit moeten aanpakken. Want wij adviseren je én voeren het ook voor je uit. Wil je weten hoe we dit doen? Lees dan snel verder.

SEO bedrijf Amsterdam: hoe gaan jullie te werk?

Wanneer we het over SEO hebben dan bedoelen we de gratis vindbaarheid van jouw website. Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers er naar jouw website komen. Omdat er  tegenwoordig moordend veel concurrentie is, is het een hele klus om hier bovenaan te eindigen. Hoe zorgt een SEO bedrijf uit Amsterdam er dan voor dat jouw website bovenaan in de zoekmachines komt te staan? Dat doen we voornamelijk door een combinatie van betaalde (SEA) en gratis vindbaarheid. MarketingKarwei helpt jou hiermee!

Allereerst gaan we de website optimaliseren. We zorgen ervoor dat de teksten op de website goed staan, een overzichtelijke lay-out gebruikt wordt, er duidelijke actiekoppen zijn en het design er mooi uitziet. Want je website is online namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. Na het optimaliseren bepalen we wat de belangrijkste zoekwoorden zijn voor jouw bedrijf. Dit is een combinatie van woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw potentiële klanten naar zoeken. We bepalen dus het zoekvolume, maar kijken ook naar de concurrentie.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO bedrijf Amsterdam: wie zijn jullie?

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van zoekmachine marketing door MarketingKarwei? Als SEO bedrijf Amsterdam weten we precies wat bij jouw bedrijf past. Want we werken namelijk bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. Daarom hebben we ook een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Zo zien we dat onze activiteiten zichtbare vooruitgang heeft geboekt.

SEO bedrijf Amsterdam team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?