SEO bedrijf Haarlem

SAMEN BETER VINDBAAR ONLINE

Ben je op zoek naar een SEO bedrijf in Haarlem? MarketingKarwei helpt je! Als SEO bedrijf in Haarlem gaan wij graag voor je aan de slag. SEO staat voor Search Engine Optimization en is een onderdeel van zoekmachine marketing. Een goede SEO strategie zorgt ervoor dat je gratis beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk? Het is bewezen dat 95% van alle mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina op Google. Dus hoe hoger je in de zoekmachines staat, hoe groter de kans dat jouw (potentiële) klanten naar jouw website komen. Wie wil dat nou niet? Als gespecialiseerd SEO bedrijf in Haarlem en omgeving gaat MarketingKarwei ervoor zorgen dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekmachines komt te staan. Meer weten over MarketingKarwei als SEO bedrijf in Haarlem? Klik dan hieronder.

SEO bedrijf Haarlem: wat doen jullie?

Hoog scoren in Google gebeurt niet zomaar, je moet er echt wat voor doen. Als SEO bedrijf staat MarketingKarwei te popelen om dit voor jouw onderneming in Haarlem of omgeving te regelen. We beginnen altijd met een zoekwoordenonderzoek: op welke woorden wil jij gevonden worden? Welke woorden typen je huidige websitebezoekers in voordat ze op je website komen? Hoe hoog is de concurrentie op bepaalde zoekwoorden? Als we antwoord hebben gekregen op deze vragen dan gaan we verder naar stap twee: het optimaliseren van je huidige website. We verwerken de beste zoekwoorden in nieuwe websiteteksten. Daarnaast maken we je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat je meer conversies krijgt op jouw website. Ook raden we je aan om SEA, ook wel betaalde vindbaarheid, in te zetten. Uit ervaring blijkt dat een combinatie van SEO en SEA resulteert in meer websitebezoekers. Neem eens contact op met MarketingKarwei en bespreek de mogelijkheden.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO bedrijf Haarlem: wie zijn jullie?

Je bent opzoek naar een gespecialiseerd SEO bedrijf, maar jouw bedrijf zit niet gevestigd in Haarlem of omgeving? Dat is geen probleem voor ons. MarketingKarwei komt de SEO voor jouw bedrijf niet alleen in Haarlem of omgeving verzorgen, maar door heel Nederland. SEO voor jouw bedrijf in Amsterdam, Purmerend of Utrecht is daarom geen probleem. Én we doen dit bij jou op kantoor! Zo komen we achter het échte DNA van jouw bedrijf en zijn we onderdeel van het team. Daarnaast bepaal jij wanneer en hoe vaak je ons nodig hebt. Je zit dus niet vast aan abonnementen of contracten, daar houden wij totaal niet van.

Ons alsmaar groeiende team bestaat uit zeer gemotiveerde en hoogopgeleide marketingexperts. Wat wij leuk vinden? Jou helpen om je doelen te behalen. Wij geloven namelijk is mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Creatief denken en daarna digitaal doen, dat is onze filosofie. Ben je enthousiast geworden en wil je samenwerken met ons als SEO bedrijf in Haarlem? Gaaf! Stuur ons snel een berichtje.

SEO bedrijf Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Duplicate content blog
7 min | 
20 mei 2022

Wat is duplicate content en wat is de invloed ervan op mijn SEO?

Duplicate content: je wil het zoveel mogelijk vermijden. Maar wat is het precies en hoe los je het op? Wij leggen het aan je uit.

Blog structured data
5 min | 
15 mei 2022

Het belang van structured data voor jouw SEO-strategie

Wij maken onderscheid tussen traditionele SEO en technische SEO. Wil je weten hoe jij technische SEO het beste kan toepassen? Wij leggen het je uit.

Doelgroepmarketing
3 min | 
15 apr 2022

3 stappen die nodig zijn om doelgroepmarketing te laten slagen

De concurrentie in zoekmachines is moordend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw advertenties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?