seo bedrijf utrecht

SEO bedrijf Utrecht: VINDBAARHEID VERGROTEN

Zoek je een SEO bedrijf Utrecht of omgevingDan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Heb jij een tiptop website, maar merk je dat jouw website nog niet bovenaan komt te staan in Google óf heb je nog niet voldoende conversies? Dan is het wellicht een goed idee om een SEO bedrijf in Utrecht in te schakelen daarvoor.  

Wanneer je via internet op zoek bent naar een merk of bedrijf, kijkt 95% van de websitebezoekers niet verder dan de eerste pagina. Daarom is het voor jouw bedrijf super belangrijk dat je goed vindbaar bent. MarketingKarwei helpt met het verbeteren en optimaliseren van je SEO voor jouw bedrijf in Utrecht. Omdat we weten hoe wij dit moeten doen en hoe we dit moeten aanpakken: niet alleen adviseren, maar voeren het ook voor je uit. Zo kun jij verder gaan met wat jij leuk vindt.  

SEO bedrijf Utrecht: hoe gaan jullie te werk?

Met SEO gaat het om de gratis vindbaarheid van jouw website. Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans dat er meer websitebezoekers naar jouw website komen. Omdat de concurrentie groot is, is het daarom een hele klus om bovenaan in de zoekmachines te komen staan. MarketingKarwei doet dit door een combinatie van betaalde en gratis vindbaarheid. Als SEO bedrijf Utrechhelpen we jou om de gratis vindbaarheid te verbeteren. We gaan de website analyseren en optimaliseren.

Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de teksten op de website goed staan, de lay-out overzichtelijk is en er een bijpassend design wordt gebruikt. Is er een combinatie van woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw potentiële klanten naar zoeken? Er wordt niet alleen naar het zoekvolume, maar ook de concurrentie gekeken. De zoekwoorden die voor jou het meest relevant zijn, gaan wij mee aan de slag. 

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO bedrijf Utrecht: wie zijn jullie?

MarketingKarwei bestaat uit een team van enthousiaste en ambitieuze marketingtoppers. Is jouw bedrijf niet in Utrecht of omgeving gevestigd? Geen probleem. Want MarketingKarwei is een SEO bedrijf in Utrecht maar we werken door heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Haarlem of Den-Bosch. We werken bij jou op kantoor. Hoe vaak? Dat bepaal jij zelf. Jij bepaalt hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Doordat we bij jou op kantoor werken, worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Zo houden we goed in de gaten dat met onze activiteiten zichtbare vooruitgang geboekt wordt! 

SEO bureau Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?