SEO Breda

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een partij die jou helpt bij de SEO in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dan weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar we helpen bedrijven door heel Nederland. De concurrentie in zoekmachines is moordend tegenwoordig. Wij begrijpen daarom heel goed dat je de vindbaarheid van je website wilt verbeteren. Een goede manier om dit te doen is door middel van SEO. SEO staat voor Search Engine OptimizationHiermee verbeter je de gratis, ook wel organische, vindbaarheid. Ben je benieuwd hoe je op dit moment scoort? Hieronder kun je een technische SEO scan door ons laten uitvoeren.

SEO Breda: wat doen jullie?

Door middel van zoekmachine marketing zorgen wij er dus voor dat je website goed gevonden wordt. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen, SEO & SEA. SEO richt zich op de gratis vindbaarheid van jouw website. SEA daarin tegen richt zich op de betaalde vindbaarheid. Hierdoor kan je direct bovenaan in google komen te staan. Adwords is de meest gebruikte vorm van SEA, Search Engine Advertising. Maar hoe werkt dit dan? Door middel van een zoekwoordenonderzoek komen we achter relevante zoekwoorden. Op basis van deze zoekwoorden maken we advertenties aan. Hiermee kom je bovenaan in de betaalde zoekadvertenties van google te staan. Voor effectief gebruik van Adwords is expertise, tijd en aandacht nodig. Onze Adwords specialisten weten precies hoe ze dit aan moeten pakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Breda: wie zijn jullie?

Je ziet SEO Breda staan, maar jou kantoor is niet gevestigd in Breda? Geen probleem, wij komen jou ook helpen met SEO en Adwords. Wij werken graag bij jou op kantoor, of dit nou in Breda is of ergens anders in Nederland. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Daarnaast bepaal je ook zelf het budget van Adwords. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

SEO Breda team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?