SEO Breda

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een partij die jou helpt bij de SEO in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dan weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar we helpen bedrijven door heel Nederland. De concurrentie in zoekmachines is moordend tegenwoordig. Wij begrijpen daarom heel goed dat je de vindbaarheid van je website wilt verbeteren. Een goede manier om dit te doen is door middel van SEO. SEO staat voor Search Engine OptimizationHiermee verbeter je de gratis, ook wel organische, vindbaarheid. Ben je benieuwd hoe je op dit moment scoort? Hieronder kun je een technische SEO scan door ons laten uitvoeren.

SEO Breda: wat doen jullie?

Door middel van zoekmachine marketing zorgen wij er dus voor dat je website goed gevonden wordt. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen, SEO & SEA. SEO richt zich op de gratis vindbaarheid van jouw website. SEA daarin tegen richt zich op de betaalde vindbaarheid. Hierdoor kan je direct bovenaan in google komen te staan. Adwords is de meest gebruikte vorm van SEA, Search Engine Advertising. Maar hoe werkt dit dan? Door middel van een zoekwoordenonderzoek komen we achter relevante zoekwoorden. Op basis van deze zoekwoorden maken we advertenties aan. Hiermee kom je bovenaan in de betaalde zoekadvertenties van google te staan. Voor effectief gebruik van Adwords is expertise, tijd en aandacht nodig. Onze Adwords specialisten weten precies hoe ze dit aan moeten pakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Breda: wie zijn jullie?

Je ziet SEO Breda staan, maar jou kantoor is niet gevestigd in Breda? Geen probleem, wij komen jou ook helpen met SEO en Adwords. Wij werken graag bij jou op kantoor, of dit nou in Breda is of ergens anders in Nederland. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Daarnaast bepaal je ook zelf het budget van Adwords. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

SEO Breda team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?