SEO bureau Haarlem

SAMEN JE WEBSITE VINDBAAR MAKEN

Wil je met jouw bedrijf bovenaan komen te staan in Google? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres! Wij zijn hét SEO bureau in Haarlem en omgeving. Ons hoofdkantoor staat in Nijmegen, maar onze marketeers reizen door heel Nederland om onze klanten te helpen met marketing. Wij stappen dus graag in de auto om voor jouw bedrijf in Haarlem de SEO te verzorgen. SEO in Almere, Purmerend, Utrecht of Amsterdam is daarom ook geen probleem.

SEO betekent Search Engine Optimization en is het gratis onderdeel van zoekmachine marketing. Bij MarketingKarwei noemen we dit gratis vindbaarheid, want we houden de dingen graag simpel voor jou. Tegenwoordig is het belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachines, want 95% van de mensen klikt niet eens door naar de tweede pagina op Google. Wil je meer informatie over gratis vindbaarheid? Klik dan snel hieronder.

SEO bureau Haarlem: wat doen jullie?

Als SEO bureau Haarlem zorgen wij ervoor dat de website van jouw bedrijf zo hoog mogelijk komt te staan in de zoekmachines. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek kijken we naar een combinatie van de woorden waar jij op gevonden wilt worden en waar jouw (potentiële) klanten naar zoeken. Maar dit is niet het enige. We kijken ook naar de concurrentie per zoekwoord. Door dit te combineren krijgen we een helder overzicht van de beste woorden voor jouw website. Hierna stappen we over van denken naar doen. We schrijven nieuwe landingspagina, blogs en nieuwsitems voor je site waarin we de zoekwoorden verwerken. Hierdoor stijgt de gratis vindbaarheid van jouw website. Naast het schrijven van nieuwe teksten focussen we ons op het optimaliseren van je website. Zo krijg je een overzichtelijke website die gericht is op het behalen van conversies door de bezoekers.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO bureau Haarlem: wie zijn jullie?

MarketingKarwei houdt ervan om samen jouw doelen te behalen. Daar krijgen we ontzettend veel energie van en dit is terug te zien aan ons ambitieuze en frisse team. Samen zorgen we ervoor dat we klanten weten te vinden, boeien en aan jouw bedrijf te binden. Als klant zit je bij ons niet vast aan abonnementen of contracten, daar houden wij helemaal niet van. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Als SEO bureau in Haarlem werken we het liefst bij jou op kantoor. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we jou dan het beste kunnen helpen. De communicatielijn is kort en we komen achter de échte visie en DNA van jouw bedrijf. Interesse gekregen in een samenwerking met MarketingKarwei? Wat gaaf! Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

SEO bureau Haarlem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?