SEO Den Bosch

VERBETER JOUW VINDBAARHEID

Heb jij een bedrijf in Den Bosch en omstreken en wil je meer uit jouw online platformen halen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Bijna iedere zoektocht begint tegenwoordig via het internet. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website online goed gevonden wordt. SEO kan ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt! SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines, zoals Google. Door middel van het goed toepassen van SEO verbeter je de vindbaarheid van jouw website. Hierdoor kunnen potentiële klanten je beter vinden en heb je een grotere kans dat ze op jouw website klikken. Tegelijkertijd staat meer websitebezoekers vaak gelijk aan meer omzet.

Wil jij graag jouw vindbaarheid verbeteren? Maar weet je niet hoe? Dan helpt MarketingKarwei met het verbeteren van SEO in Den Bosch. We zijn gevestigd in Nijmegen, maar we werken bij jou op kantoor, ook in Den Bosch!

SEO Den Bosch: Hoe doet MarketingKarwei dat?

90% van de mensen heeft géén voorkeur voor een merk voordat ze online op zoek gaan. Dat betekent dat 9 op de 10 mensen van tevoren nog geen keuze heeft gemaakt en Google voor ze laat kiezen. Vaak worden daarbij alleen de eerste twee pagina’s op Google bekeken. Het is dus belangrijk dat jouw website op deze eerste twee pagina’s te vinden is. Wij zorgen ervoor dat jouw website daar komt te staan.

Hoe doen wij dat dan? Ten eerste is de basis voor SEO optimalisatie in Den Bosch een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek kijken we op welke zoekwoorden (potentiële) klanten zoeken. hiertegen wegen we af hoeveel concurrentie er op de meest gebruikte zoekwoorden is. Hiermee bepalen we samen op welke zoekwoorden jouw website zich het best kan richten. Vervolgens passen we de huidige pagina’s aan en gaan we nieuwe SEO teksten schrijven. Wat voor teksten zijn dit dan? Deze teksten bestaan uit creatieve content en design. Hiermee weten we klanten te boeien en te binden als ze op jouw website komen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Den Bosch - Wat is onze werkwijze?

SEO in Den Bosch uitbesteden bij MarketingKarwei, maar wat is daar zo fijn aan? Doordat je zelf bepaalt hoeveel uur je ons inzet en waarmee we jou mogen helpen. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten. Daarnaast komen wij naar jou toe! Wij werken het liefste bij jou op kantoor. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht kennen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de content marketing goed aansluit bij de marketing strategie en identiteit van jouw bedrijf. Dit doen we voor klanten door heel Nederland. Zo werken we onder andere voor klanten in Arnhem, Zwolle en Nijmegen.

Wil jij aan de slag met dé SEO specialist in Den Bosch en omgeving? En hiermee (potentiële) klanten boeien en binden? Neem dan hier contact met ons op of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

SEO Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken, maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?