SEO Dordrecht

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Heb jij een bedrijf gevestigd in Dordrecht? En heb jij een tip top website, maar merk je dat je nog niet goed gevonden wordt door (potentiële) klanten? Dan kan de vindbaarheid van de website nog sterk verbeterd worden. De vindbaarheid van een website verbeteren kan op verschillende manieren. Een manier is SEO in Dordrecht toepassen. De betekenis van SEO is Search Engine OptimizationBewezen is dat 95% van de mensen alleen op de eerste pagina zoekt. Daarom is het belangrijk om een positie te bereiken op de eerste pagina. Door middel van SEO in Dordrecht verbeteren we de gratis vindbaarheid, ook wel de organische vindbaarheid genoemd. Hierdoor word jij beter vindbaar dan concurrenten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hieronder.

Veelgestelde vragen

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Dit is het optimaliseren van je website op het gebied van teksten, afbeeldingen, techniek en populariteit zodat die hoog komt te staan in de zoekmachines zoals Google.

Wat is SEO? |

SEO begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. Op basis hiervan worden de meest relevante zoekwoorden uitgekozen die verwerkt worden in nieuwe en bestaande websiteteksten. Daarnaast vallen werkzaamheden omtrent de techniek en de populariteit van de website onder SEO Dordrecht.

SEO werkzaamheden zijn verschillend voor iedere onderneming. Daarom ontwikkelen wij altijd een op maat gemaakt SEO plan voor iedere onderneming. Hierdoor verschillen te kosten per project. Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan.

SEO Dordrecht: wat doen jullie?

De SEO van jouw website kunnen we op verschillende manieren verbeteren. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek. Door middel van een zoekwoordenonderzoek brengen we de zoekwoorden in kaart waar jouw (potentiële) klanten veel naar zoeken of geïnteresseerd in zijn. Deze zoekwoorden kunnen we later ook gebruiken bij betaald adverteren (SEA). Aan de hand van de zoekwoorden schrijven we teksten voor landingspagina’s. Op deze zoekwoorden word je daarna beter gevonden. Ook helpen we je met website optimalisatie. Website optimalisatie zorgt voor meer leads, meer bestellingen en meer offerteaanvragen met hetzelfde aantal websitebezoekers. Hierdoor behaal je een hoger rendement uit bestaande én nieuwe websitebezoekers.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

SEO Dordrecht: wie zijn jullie?

We beschrijven SEO in Dordrecht, maar jouw kantoor is niet gevestigd in Dordrecht? Geen probleem. Wij zijn weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar helpen bedrijven in heel Nederland. Wij werken graag bij jou op kantoor. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Benieuwd naar ons team?

SEO Dordrecht team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?